WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tazir

Profile picture of tazir
  • Member Since: December 9th, 2012
  • Created a topic, Small bug with Israeli flag!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Different menu with WP 3.8.1, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Hebrew translation, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Add chat with CKEditor, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Polylang has been deactivated because you upgraded from a too old version", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot. I'm not sure what was the old version.

    9 months ago

  • Created a topic, Polylang has been deactivated because you upgraded from a too old version, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Hide tips, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Page title problem", on the site WordPress Support Forums:
    Now its work fine with your plugin (I could see the page title).

    1 year ago

  • Posted a reply to "Page title problem", on the site WordPress Support Forums:
    The bug create by this line: # Apply the wp_title filters so we're compatible with…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Page title problem", on the site WordPress Support Forums:
    didn't fix. Also disable "Url Modification mode" and "Detect browser language" and "When the post/page/category…

    1 year ago

  • Created a topic, Page title problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Neutral language", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks.

    1 year ago

  • Created a topic, Neutral language, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after update to 1.0.8", on the site WordPress Support Forums:
    10x, 10x , 10x...

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after update to 1.0.8", on the site WordPress Support Forums:
    Still get same error: Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /XXX/wp-content/plugins/ceceppa-multilingua/ceceppaml.php on line 994…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after update to 1.0.8", on the site WordPress Support Forums:
    Waiting for 1.0.9 Not yet in WordPress site. BTW, thanks a lot for ur plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem after update to 1.0.8, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago