WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tanira

Profile picture of tanira
  • Member Since: March 2nd, 2011
  • Posted a reply to "Why is my blog post show by descending?", on the site WordPress Support Forums:
    you're welcome! you can check going to your wordpress panel, then Appearance -> Editor ->…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Header eats site ...", on the site WordPress Support Forums:
    what's exactly in your header.php file? post here so we can take a look on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Why is my blog post show by descending?", on the site WordPress Support Forums:
    the one it's calling the posts. it can be home.php or index.php, for example.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Malicious code in index.php keeps coming back", on the site WordPress Support Forums:
    it can be your .htaccess file or the CHMOD permissions of your folders. this topic…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Why is my blog post show by descending?", on the site WordPress Support Forums:
    what's on your code file?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Widget breaks search", on the site WordPress Support Forums:
    try adding the widget "search" on the sidebar instead of a widget "text", then you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Contact Form Help", on the site WordPress Support Forums:
    i don't know about SCF2 Contact Form, but i use the plugin Contact Form 7…

    3 years ago

  • Posted a reply to "IO Error still causing trouble", on the site WordPress Support Forums:
    i was getting the IO ERROR too, and the 0x0 size problem after uploading. this…

    3 years ago

  • Posted a reply to "IO ERROR message", on the site WordPress Support Forums:
    this topic helped a lot: http://wordpress.org/support/topic/images-upload-fine-but-wp-shows-0x0-size

    3 years ago

  • Posted a reply to "IO ERROR message", on the site WordPress Support Forums:
    maybe some changes on your php.ini file can solve this. look at: http://www.blogstrategies.net/2010/12/13/solution-php-ini-upload_max_filesize/ or maybe…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Classic "IO error" whn uploading imagens", on the site WordPress Support Forums:
    i was having IO ERROR too (then i tried everything written on this forum), so…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Images upload fine but WP shows 0X0 Size", on the site WordPress Support Forums:
    i was having the IO ERROR and my images were 0x0 size too. this AJAX…

    3 years ago