WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

tami73

Profile picture of tami73
  • Member Since: February 16th, 2010
  • Posted a reply to "WordPress collapse/expand menu issue - Jquery?", on the site WordPress Support Forums:
    It appears to work fine now. Thanks!

    3 months ago

  • Created a topic, WordPress collapse/expand menu issue - Jquery?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "After Update doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Mine too. My images are no longer aligning to the left with text wrapped around…

    6 months ago

  • Posted a reply to "New Comment Updates", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same issue so I'm having to manually export comments into disqus…

    8 months ago

  • Posted a reply to "No Longer Posting To Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Actually to add to this, I have noticed that this 206 error message shows up…

    9 months ago

  • Created a topic, No Longer Posting To Facebook, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Exclude categories from results but don't exclude widget", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help Silvo. I actually use the genesis theme and I managed to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "donotprint", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to do it by hiding the share options with css. Just find the…

    1 year ago

  • Created a topic, Exclude categories from results but don't exclude widget, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Settings Page Disappears On Update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Now none of my images are pinnable via the bookmarklet", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever find a solution for this because I am having the same issue.

    1 year ago

  • Created a topic, Am I missing something? Nothing happens., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Version 4.2 displays warning messages", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, works great for me too. Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Version 4.2 displays warning messages", on the site WordPress Support Forums:
    Me too. I've reverted back to the old version.

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Post Pay Counter] New update crashes site", on the site WordPress Support Forums:
    +1 on this. I keep getting white screens on updates.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleReach Slide] Problem aftert 0.7.1 update", on the site WordPress Support Forums:
    @truckerjoe2010 You can just deleted the plugin via your ftp for the time being. If…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleReach Slide] Problem aftert 0.7.1 update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I had the same issue as above so I upgraded to 0.7.2 but now…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Avatar] No longer works with WordPress 3.4", on the site WordPress Support Forums:
    Worked for me too!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't add link to aligned image", on the site WordPress Support Forums:
    +1 on this!! I can't add any links to my images when using chrome

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Unable to delete cache", on the site WordPress Support Forums:
    Essentially my settings in the 'advanced' section reverted to default. Once I changed them to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] Unable to delete cache", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry incorrect settings, it's working now!

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] Unable to delete cache, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: FeedWordPress] Youtube feeds syndicate sporadically?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Robots Meta issue on wordpress 3.0.1, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting a hyphen on my main page title", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much! It worked!!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting a hyphen on my main page title", on the site WordPress Support Forums:
    Cant imagine why you can't see the site, maybe try clearing your cache? Ive tried…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting a hyphen on my main page title", on the site WordPress Support Forums:
    I was just messing around but the site's working fine now. Can anyone think of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting a hyphen on my main page title", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, here is a picture of the problem http://www.blackhairinformation.com/hyphen.jpg . I've circled the culprit. Also…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Getting a hyphen on my main page title", on the site WordPress Support Forums:
    The hyphen is there, not at the top of the page but if you look…

    4 years ago

  • Created a topic, Getting a hyphen on my main page title, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago