WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Taipa

Profile picture of Taipa
  • Member Since: August 4th, 2005
  • Find me on:

  • Created a topic, YouTube Channel as source not updating, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment count - only works on single.php but not on index.php", on the site WordPress Support Forums:
    eugenealegiojo's fix no longer seems to work for 3.1.3, so post counts on the index…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Widget Logic] replace widget with different widget on certain page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach()", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried emailing the author, or posting in the support thread at ThemeForest? I've…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Admin SSL: Upgrading causes endless loop", on the site WordPress Support Forums:
    I just had the same thing happen. I ended up having to do into the…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: StatPress Reloaded] Funny link in Statpress Reloaded ("ver=2.50"), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Duplicate Post] Duplicate Attachments", on the site WordPress Support Forums:
    Great idea, didn't quite work for me. Instead of automatically going it, it generated an…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Posting a new comment results in it appearing in the wrong post", on the site WordPress Support Forums:
    @andikam - what did you do to resolve the issue? Was it just changing themes…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Advertising Manager] Can't use plugin after upgrading to 2.8.6", on the site WordPress Support Forums:
    switzer/Scott: Apparently I was failing at inserting the ads properly - the Wiki and Documentation…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Advertising Manager] Can't use plugin after upgrading to 2.8.6", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure if this will help in figuring out what the problem is, but…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multi Pages widget] Only one widget displayed, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[plugin: LJ Comments Import] - not working for me", on the site WordPress Support Forums:
    The default directory for the plugin is lj-comments-import, and it needed to be changed to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Private site", on the site WordPress Support Forums:
    Not sharing the URL doesn't help much if other people link to it. :/ If…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[plugin: LJ Comments Import] - not working for me", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked my database in phpmyadmin. I can see the plugin has added wp_lj_comments,…

    5 years ago

  • Created a topic, [plugin: LJ Comments Import] - not working for me, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Slickr Gallery - Call_User Error", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same error. WP 2.8.4, Lightbox2 installed.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Spammers using info from legitimate comments", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it's only been a day, but I don't see any improvement using the Bad…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Spammers using info from legitimate comments", on the site WordPress Support Forums:
    I could just require commentors to register, but people are usually resistant to that it…

    5 years ago

  • Created a topic, Spammers using info from legitimate comments, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Inanis Glass theme + Dan's Avatar Thingy?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter for WordPress] Not seeming to pick up new twits", on the site WordPress Support Forums:
    The suggestion from markdeboer worked for me. Changed from: //define('MAGPIE_CACHE_AGE', 120); define('MAGPIE_CACHE_ON', false); //2.7 Cache…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Posts not visible", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem to. I created a WP site, played with the design…

    9 years ago