WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

t-p

Profile picture of t-p
  • Member Since: November 29th, 2009
  • Posted a reply to "problem with admin posts", on the site WordPress Support Forums:
    useful codex: http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities

    11 hours ago

  • Posted a reply to "Some pages of my website dont load", on the site WordPress Support Forums:
    I would contact the theme's vendor for technical support, because they access to its code.

    11 hours ago

  • Posted a reply to "Can't insert image into homepage - CStar Theme", on the site WordPress Support Forums:
    I would contact the theme's vendor for technical support, because they access to its code.

    11 hours ago

  • Posted a reply to "WP-Admin unable to access", on the site WordPress Support Forums:
    WP comes up, but I cannot access the WP-Admin portion. Is that due to my…

    12 hours ago

  • Posted a reply to "Cannot get onto website", on the site WordPress Support Forums:
    Which new plugin were you trying to install? From where?

    1 day ago

  • Posted a reply to "fatal error message on locahost when I was trying to sort out child theme", on the site WordPress Support Forums:
    Your theme "twentytwelve-child" seems to be the issue. Take look at this theme's functions.php, around…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Upgrade WP3.6 to 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    Glad you got it sorted :) If you can please mark this thread "resolved" using…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Upgrade WP3.6 to 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    In case a bad plugin is causing any trouble, try resetting the plugins folder by…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Upgrade WP3.6 to 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    I may be wrong, but it looks like a server issue.

    1 day ago

  • Posted a reply to "Upgrade WP3.6 to 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    Any firewall? Might I just install the upgrade manually? - If you want to do…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Upgrade WP3.6 to 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    - Ask your webhost if the DNS are set up correctly? - Ask your host;…

    1 day ago

  • Posted a reply to "No access to Dashboard - Exception thrown", on the site WordPress Support Forums:
    503 error: Review this: http://www.checkupdown.com/status/E503.html - contact your webhost. It is likely a server issue…

    1 day ago

  • Posted a reply to "lost password", on the site WordPress Support Forums:
    please review: http://codex.wordpress.org/Resetting_Your_Password

    1 day ago

  • Posted a reply to "Fatal Error When Creating New Pages/Post", on the site WordPress Support Forums:
    Fatal error in the output generally indicates either: (1) your theme doesn't like your version…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Upgrade WP3.6 to 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    Contact your hosts. It sounds like they are blocking wordpress.org. They might have done something…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Special Class for Menu Item", on the site WordPress Support Forums:
    Glad you got it sorted :)

    1 day ago

  • Posted a reply to "Featured image not working after updating 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    @ ss2054, to get full attention to your specific issue, my suggestion would be to…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Pretty Permalinks not working - Resulting in 404", on the site WordPress Support Forums:
    Glad you got it sorted :)

    2 days ago

  • Posted a reply to "Special Class for Menu Item", on the site WordPress Support Forums:
    try this: add_filter('nav_menu_css_class', 'add_active_class', 10, 2 ); function add_active_class($classes, $item) { $class_names = array( 'current-menu-item',…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Warning messages on webpage", on the site WordPress Support Forums:
    Try a few basic troubleshooting steps: - Try deactivating ALL plugins temporarily to see if…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Special Class for Menu Item", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using CSS3? You could use, for example the first item: ul#navmenuid:first-child { border-left:…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Blank Screen in wp-admin/setup-config.php?step=2", on the site WordPress Support Forums:
    @drukaman, to get full attention to your issue, my suggestion would be to start your…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Only Seeing Code?", on the site WordPress Support Forums:
    You are welcome :)

    2 days ago

  • Posted a reply to "Authentication Required", on the site WordPress Support Forums:
    I'd suggest looking at your hosting server to see what's happening there, or ask your…

    2 days ago

  • Posted a reply to "WP Website load time", on the site WordPress Support Forums:
    Slowness/high CPU usage could be due to (but not limited to): - a poor or…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Permalinks Generated Incorrectly", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried changing this to default, saving, and then changing back to update the htaccess…

    2 days ago

  • Posted a reply to "One or more database tables are unavailable.", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have a DB backup from prior this problem?

    2 days ago

  • Posted a reply to "Only Seeing Code?", on the site WordPress Support Forums:
    Try a few basic troubleshooting steps: - Try deactivating ALL plugins temporarily to see if…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Install another wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    Thre should not be any problem. Just have its separate DB

    2 days ago

  • Posted a reply to "simple code problem in functions.php", on the site WordPress Support Forums:
    what exactly are you tryinging to accomplish?

    3 days ago

  • Posted a reply to "My site shwoing "Error"", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to know you got it sorted :)

    4 days ago

  • Posted a reply to "Site reverted back to two weeks ago.. changes gone?", on the site WordPress Support Forums:
    something, somewhere was restored to a previous state- and not by me that's most likely

    4 days ago

  • Posted a reply to "Website turned to a white screen", on the site WordPress Support Forums:
    - If it's the white screen of death: Blank white page is a PHP error.…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Site reverted back to two weeks ago.. changes gone?", on the site WordPress Support Forums:
    What did you change then - two weeks ago?

    4 days ago

  • Posted a reply to "My site shwoing "Error"", on the site WordPress Support Forums:
    Please do not publish your login info. Review the FTP link I provided in my…

    4 days ago

  • Posted a reply to "broken links to old posts", on the site WordPress Support Forums:
    You are welcome :)

    4 days ago

  • Posted a reply to "Fatal error, memory size exhausted", on the site WordPress Support Forums:
    There are also, numereous threads that deal with this topic. For example: http://wordpress.org/support/topic/fatal-error-allowed-memory-size-6

    4 days ago

  • Posted a reply to "Website Hacked? Hacked By Akram Stelle", on the site WordPress Support Forums:
    You need to start working your way through these resources: How to clean and fix…

    4 days ago

  • Posted a reply to "My site shwoing "Error"", on the site WordPress Support Forums:
    delete the folder of this "social-share-button" plugin via FTP or SFTP or whatever file management…

    4 days ago

  • Posted a reply to "Fatal error, memory size exhausted", on the site WordPress Support Forums:
    try increasing memory available for php.

    4 days ago

  • Posted a reply to "simple code problem in functions.php", on the site WordPress Support Forums:
    Please review this on posting code: http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Posting_Code

    4 days ago

  • Posted a reply to "The blank screen of death is not going to be solved with any of the solutions.", on the site WordPress Support Forums:
    I've almost checked every single link on the web which is suggesting a new solution…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Posts fail to load - can't find the cause", on the site WordPress Support Forums:
    Any error message? Check the error logs on your server for any specific error message.…

    5 days ago

  • Posted a reply to "can't login as admin", on the site WordPress Support Forums:
    A 403 forbidden means that your browser isn't able to load the scripts up because…

    5 days ago

  • Posted a reply to "broken links to old posts", on the site WordPress Support Forums:
    -Try resetting your custom permalinks back to the default setting and renaming your WordPress .htaccess…

    5 days ago

  • Posted a reply to "[Blank page] Recovered access to admin, yet website blank", on the site WordPress Support Forums:
    I guess an automatic update could have done some... Automatic update feature was first introduced…

    5 days ago

  • Posted a reply to "I receive two notification emails for each posted comment", on the site WordPress Support Forums:
    - "Librio" theme is not to be found in the WP theme repo. There could…

    5 days ago

  • Posted a reply to "I receive two notification emails for each posted comment", on the site WordPress Support Forums:
    1. are you using a plugin for this feature? Which plugin? Have you double checked…

    5 days ago

  • Posted a reply to "cannot share posts", on the site WordPress Support Forums:
    All of my options on my posts to share have disappeared after doing an update…

    5 days ago

  • Posted a reply to "[Blank page] Recovered access to admin, yet website blank", on the site WordPress Support Forums:
    what did you do before this happened? - Check the error logs on your server…

    5 days ago