WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

syoung68

Profile picture of syoung68
  • Member Since: January 27th, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, [Plugin: Page Expiration Robot] Same problem as others, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Build a collection of items for users using taxonomies", on the site WordPress Support Forums:
    anyone?

    2 years ago

  • Created a topic, Build a collection of items for users using taxonomies, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Category List with Posts of Current", on the site WordPress Support Forums:
    I like this widget as a start, http://wordpress.org/extend/plugins/related-posts-by-category-widget but I would love to add the…

    2 years ago

  • Created a topic, List Categories in sidebar, include posts of current., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Category List with Posts of Current, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "3.2 Upgrade "No Input" Error. PHP is fine on other sites.", on the site WordPress Support Forums:
    Permissions. Even though all folders had the correct permissions, the files did not. I had…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site will not work after upgrade. Please Help.", on the site WordPress Support Forums:
    Permissions. Even though all folders had the correct permissions, the files did not. I had…

    3 years ago

  • Created a topic, Site will not work after upgrade. Please Help., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "3.2 Upgrade "No Input" Error. PHP is fine on other sites.", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Help please? I am going crazy. Everything was working fine until the upgrade. And…

    3 years ago

  • Created a topic, 3.2 Upgrade "No Input" Error. PHP is fine on other sites., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Conveyor belt slideshow plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    grumpyted, what did you wind up using?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    OK, so I am working. Yippee! Here is what I did. I did a new…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    that won't work. If I simply set the config file back to the orig DB…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    yes, but it did not catch some of the categories. I may drop the tables…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Clean Install works without issue. UGH!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    I will try.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded on a different site on the same server with no problems. I would…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    so Now I am at my wits end. I have two sites, one of which…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    I have removed all plug in info and I am still not having any luck.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    so, I commented out do_action('init'); and got my pages back - sort of. I can…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    MORE INFO: In Testing I have added echo 'test'; And it does not die in…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    surely a WP Moderator can wiegh in on this... PLEASE

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    here is the crazy thing. it is working on a different domain on the same…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    windows. everything was running fine in 2.6.

    6 years ago

  • Created a topic, Upgrade to 2.7 - Entire SIte not showing up, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago