WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

sylviabass

Profile picture of sylviabass
  • Member Since: July 14th, 2011
  • Created a topic, Way to export the data?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Useful plugin with great support, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Request: Add author support", on the site WordPress Support Forums:
    This is wonderful. Thank you very much!

    2 months ago

  • Created a topic, Request: Add author support, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "ERROR: Dropbox API: (59) Unknown cipher in list", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you @wtankwey. Your plugin solution worked perfectly for me, too.

    3 months ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Robust plugin for data tables, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Layout Bug? No Sidebar Layout & Widgets, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Adding New Menu Items Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Stephanie. It is now working on my site. This is a great plugin,…

    11 months ago

  • Created a topic, Helpful plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Adding New Menu Items Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for working on it. Unfortunately, It is still broken on my site. When…

    1 year ago

  • Created a topic, Media Library blank after activation, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Exactly what I needed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding New Menu Items Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, glad it's not just me. I love this plugin, so hopefully a fix is…

    1 year ago

  • Created a topic, Easy to use and works well, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Random logout of users", on the site WordPress Support Forums:
    Our problem ended up being a custom plugin to authenticate with our campus server. It…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ninja Forms Lite] Any plans to add Capabilities?", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to get help from one of the Ninja Forms developers on their…

    1 year ago

  • Created a topic, Robust Events Calendar, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ninja Forms Lite] Any plans to add Capabilities?", on the site WordPress Support Forums:
    I'd really like to see this feature, too. I am creating a site and don't…

    1 year ago

  • Created a topic, Adding New Menu Items Broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Wonderful set of icons and easy to use., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Users allowed to audit] settings disappear", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that fix worked for me too. I can't use 1.5 yet as I get…

    1 year ago

  • Posted a reply to "White screen error upon activation on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to know it wasn't just me. I'll use the prior version for now until…

    1 year ago

  • Created a topic, White screen error upon activation on front end, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP FullCalendar] Change month font size", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Just what I was looking for. Worked for me, too.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade problem for version 1.5.0 on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, just to clarify. When I added require_once('pluggable.php'); to capabilities.php, I was able to Network…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade problem for version 1.5.0 on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I tried deleting the previous version and then installing the 1.5.0 version, but still get…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade problem for version 1.5.0 on Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't tried that, but I will. Thanks for the tip. I may also disable…

    2 years ago

  • Created a topic, Upgrade problem for version 1.5.0 on Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Random logout of users, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Dead Blogs] Trouble sending email with Plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installation", on the site WordPress Support Forums:
    Wott, I'll try again as soon as we update to WordPress 3.2.1. Thanks for the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multisite installation", on the site WordPress Support Forums:
    Wott, Thank you for creating this useful plugin. I am having trouble getting it to…

    3 years ago