WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

S. Wyatt Young

Profile picture of S. Wyatt Young
  • Member Since: July 9th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow", on the site WordPress Support Forums:
    Solved it. Turns out that you were right, jkhongusc. It was a problem with both…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow", on the site WordPress Support Forums:
    Installed the plugin. MySQL queries are taking around .005 seconds. Page load is taking over…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Mike, Thanks again for your reply. Made a phpinfo page in the same folder…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow", on the site WordPress Support Forums:
    Akismet is the only one installed, and isn't enabled. This is a new site that…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow", on the site WordPress Support Forums:
    Another interesting development. Just to rule out rewrite issues, I went to the Network Setup…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Mike, Thanks for getting back to me so quickly. I apologize it's taken me…

    2 days ago

  • Posted a reply to "WP-Admin Slow w/ Force SSL Enabled for WP-Login and WP-Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Done. Thanks for your help, James!

    5 days ago

  • Created a topic, Multisite WP-Admin and WP-Login INCREDIBLY Slow, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "WP-Admin Slow w/ Force SSL Enabled for WP-Login and WP-Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey James, Just upgraded the 3.6.1 site to 3.9.1. That's the one that has just…

    5 days ago

  • Posted a reply to "WP-Admin Slow w/ Force SSL Enabled for WP-Login and WP-Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey James, Thanks for your response. On the 3.6.1 website, the line you mention is…

    5 days ago

  • Created a topic, WP-Admin Slow w/ Force SSL Enabled for WP-Login and WP-Admin, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "get_pages() Not Returning Posts with 'meta_key' and 'meta_value'", on the site WordPress Support Forums:
    It's worth noting that get_posts() works just fine. I just replaced get_pages() in the relevant…

    1 year ago

  • Created a topic, get_pages() Not Returning Posts with 'meta_key' and 'meta_value', on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Editing Sort Column for Pages on View All Tab in Admin Menu Screen", on the site WordPress Support Forums:
    So, I've found a filter that may work for this, but I'm not sure how…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Custom Taxonomy for Blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much. I put this project on the back burner for now. I'm hoping…

    2 years ago

  • Created a topic, Editing Sort Column for Pages on View All Tab in Admin Menu Screen, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Taxonomy for Blogs, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Resetting Watermarks After Submission", on the site WordPress Support Forums:
    erin814, If happynuclear's solution didn't work for you, please let me know, and provide me…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multisite Path Install Breaks with SSL", on the site WordPress Support Forums:
    It appears this issue presents when the SSL constants are added to the wp-config.php file…

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite Path Install Breaks with SSL, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Disqus Comment System] Reverting Comment Counts in Twenty Eleven, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Twenty Eleven] Override single page template for custom post types", on the site WordPress Support Forums:
    Hi flyingnelly, I'm not sure if you've fixed this or not, but I was running…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] FB Autopost not working with scheduled WP post", on the site WordPress Support Forums:
    Just kidding. Mine's not posting at all. New topic coming shortly.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] FB Autopost not working with scheduled WP post", on the site WordPress Support Forums:
    I am also experiencing this issue. And unlike igamemom, I can't even use the manual…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Resetting Watermarks After Submission", on the site WordPress Support Forums:
    To anyone looking to do this, I've figured out a rather simple solution. Simply add…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Resetting Watermarks After Submission, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "AJAX Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Ross, Ha, that's funny. You became a victim of the spam filters. Ah, the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Contact Form 7 Mail(2) "From" Attribute is Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Dear CF7 Support Team, Upon further testing, I've found that the reason for the "From"…

    3 years ago

  • Created a topic, Contact Form 7 Mail(2) "From" Attribute is Broken, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "AJAX Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Ross, I received the e-mail informing me of your reply, but it appears you've…

    3 years ago

  • Posted a reply to "AJAX Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Ross, I just noticed an additional bug. When the feed is set to load…

    3 years ago

  • Posted a reply to "AJAX Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Ross, After running some tests with the development version, I've found that it resolved…

    3 years ago

  • Posted a reply to "AJAX Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a link to a screenshot of a JS error that occurs when I…

    3 years ago

  • Created a topic, CSS Wasn't Included in Header, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, AJAX Broken, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago