WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Tina

Profile picture of Tina
  • Member Since: July 18th, 2010
  • Fresno, CA
  • Created a topic, Site not showing properly in some browsers, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Weird spam emails now bombarding us, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Events stopped displaying on click, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Site format all messed up in Firefox", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that's weird...I just switched to a different theme to see if the menu works…

    1 month ago

  • Created a topic, Site format all messed up in Firefox, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, What does frontend look like & is it searchable in frontend?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Import spreadsheet of books?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Help with broken graphic links", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you guys! That's what I was figuring it was too...that the files have just…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Help with broken graphic links", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. And there's no directory named "header1" in the images directory. I've dug around in…

    3 months ago

  • Created a topic, Help with broken graphic links, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot edit style of form", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, I finally got help from the theme's forums and they helped me figure out…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot edit style of form", on the site WordPress Support Forums:
    I REALLY need help with this! Client says booking form is top priority, and after…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Why is the menu including page descriptions?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I figured out the CSS to turn them off after I posted this. But…

    4 months ago

  • Created a topic, Why is the menu including page descriptions?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Cannot edit style of form, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Adding css", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem in that I cannot get any changes to happen. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Cannot edit existing images or galleries", on the site WordPress Support Forums:
    Ugh, you're right...it was the theme. I just hope they update the theme soon...because it's…

    4 months ago

  • Created a topic, Cannot edit existing images or galleries, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to put site on maintenance mode", on the site WordPress Support Forums:
    But I forgot they have a splash page that is outside of WordPress, dangit. Have…

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to put site on maintenance mode", on the site WordPress Support Forums:
    I JUST found a plugin that works, FINALLY! That must be why you see it…

    6 months ago

  • Created a topic, How to put site on maintenance mode, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Nothing happens, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Takes visitors to Starbucks site, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, WP App isn't showing me the right site, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Is Broken Link Checker plugin BROKEN?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, How do I change the page background color?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How do we insert images for products with new WP?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Won't backup my large sites", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried that on checking the size on the folders and it doesn't say...I'll poke…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Won't backup my large sites", on the site WordPress Support Forums:
    I also think there was something glitchy with BackupWordpress, since one day it told me…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Won't backup my large sites", on the site WordPress Support Forums:
    Updraftplus I like how it downloads in chunks. Must be why it works on my…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Won't backup my large sites", on the site WordPress Support Forums:
    I actually switched to a different backup plugin and now it backs up just fine…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to have finally worked! THANK YOU!!!

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    OK, fixing that and we'll see how it goes. Thanks! I'll let ya know!

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the new log: http://pastebin.com/fpEEWV7U

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    OK, just got this error message now: Error: Received response code '400 Bad Request' while…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    2 HOURS? Wow. It takes that long?

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    OK I deleted that 3GB file (after downloading it to my computer...it's a backup file…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    I really have no idea why it's so dang big. Guess I have some cleaning…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""No backup has been completed"", on the site WordPress Support Forums:
    Oh and where it says "Backups, logs & restoring:" It says this: "0 set(s) available"

    1 year ago

  • Created a topic, "No backup has been completed", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Skipping random upcoming events in widget, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Nothing will load in the backend, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Editing in visual mode doesn't change html, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Showing links that don't exist, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Won't backup my large sites, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Table border won't go away!", on the site WordPress Support Forums:
    so its a theme thing? so am i not able to override that within the…

    2 years ago

  • Created a topic, Table border won't go away!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site won't refresh", on the site WordPress Support Forums:
    Sigh,ok I think I figured it out. Sorta. Its that damned WP Super Cache! I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site won't refresh", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, scratch that...its NOT working on ANY browser...I had forgotten which theme I had activated...IE,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Site won't refresh", on the site WordPress Support Forums:
    OK, update: Last night when I was wrestling with this, there was no change with…

    2 years ago