WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

SUISSAC

Profile picture of SUISSAC
  • Member Since: September 16th, 2010
  • Created a topic, db cache reloaded fix plugin memory issue!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, db cache reloaded fix plugin memory issue!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Loading Plugin - memory exhausted?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Can you tell me about the setting changed at host please? I get this…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: DB Cache Reloaded Fix] Error wpdb::escape_by_ref() in db-module-wrapper.php on line 450", on the site WordPress Support Forums:
    Also i have the problem with this (db-cache-reloaded-fix/db-module.php on line 396). I have the wrapper…

    2 years ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal error: Allowed memory size!", on the site WordPress Support Forums:
    Now i get the error on the category posts for db-cache-reloaded-fix/db-module.php on line 396 :/

    2 years ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal error: Allowed memory size!", on the site WordPress Support Forums:
    Also i need to tell you that the website is a little bigger like (15k+…

    2 years ago

  • Posted a reply to "PHP Fatal error: Allowed memory size!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I tryed that and didn`t work! :/

    2 years ago

  • Created a topic, PHP Fatal error: Allowed memory size!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    You mean WP Super Cache (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/) Thank you!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    Now, i don`t know what cache plugin to use! :/

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    The issue was because of "Hyper cache" plugin! :/ I remove it and now it`s…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I do that and after seems the site to work! That is good but…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Yes, i uninstall that plugins but i still get the issue!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    Also i searched on the net and i see that is some encode issue with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange characters instead of site!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Theat Iframes is set by me and i will remove it now! http://www.unmaskparasites.com report:…

    2 years ago

  • Created a topic, Strange characters instead of site!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP e-Commerce] Add cart doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I deactivate some plugins, the only plugins which are installed are: AIO, Ask apache,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP e-Commerce] Add cart doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, No one can help with this issue? :/

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress post/update issue!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Is not with wp-ecommerce plugin because in other domain where i make tests it`s…

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress post/update issue!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "More then one MySQL database for a WordPress website!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, First, thank you! With this plugin i can split the existing database in more…

    2 years ago

  • Created a topic, More then one MySQL database for a WordPress website!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Hidden links into my website!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Somthing is wrong with my wordpress links!", on the site WordPress Support Forums:
    No one can help me with this issue? :/ I am the only person who…

    3 years ago

  • Created a topic, Somthing is wrong with my wordpress links!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Search Engines Don`t index my Category!", on the site WordPress Support Forums:
    MattV? weex? Anyone? Can please, anyone help me to fix this issue? Cmon, please! Thank…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Search Engines Don`t index my Category!", on the site WordPress Support Forums:
    robots.txt is fine!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Search Engines Don`t index my Category!", on the site WordPress Support Forums:
    My website is: http://www.constanta.ws/

    3 years ago

  • Posted a reply to "Search Engines Don`t index my Category!", on the site WordPress Support Forums:
    I have many links to my website. I have PR 4 too.

    3 years ago

  • Created a topic, Search Engines Don`t index my Category!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Reciprocal Link Checker!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Version 3.1 issue with custom permalinks!", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody helps me to fix this issue? :/ Please someone help me to fix this!…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Version 3.1 issue with custom permalinks!", on the site WordPress Support Forums:
    It is work my permalinks when it is /%category%/%postname%/ but is working with prefix "category",…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Version 3.1 issue with custom permalinks!", on the site WordPress Support Forums:
    Linux server! Thank you!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Can someone tell me how can i downgrade back to the 3.0.5 version? Because i…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Version 3.1 issue with custom permalinks!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I downloaded and install the http://wordpress.org/extend/plugins/permalink-fix-disable-canonical-redirects-pack/, i configure the permalink to /%postname%/ and dosn`t…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Version 3.1 issue with custom permalinks!", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Samuel B I tryd what you say and dosn`t work for me when i…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    I don`t use ny plugins like that! I don`t use Top Level Category and/or Simple…

    3 years ago

  • Created a topic, Version 3.1 issue with custom permalinks!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.1, Now my Permalinks Dont work!", on the site WordPress Support Forums:
    Till i upgrade to the wordpress 3.1 my permalinks was /%postname%/ and when i load…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    I can`t create subdirectory manualy too! And i don`t understanding why!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    I make 777 permissions for wp-content and upgrade subdirectory and i make manualy *.tmp directory…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Nobody knows why i get this issue/error/problem? Why, i can`t upgrade the plugins? Please,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Please, can someone help me to fix this issue? Thank you!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    I don`t* know what to do!*

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Im the host, i have a VPS i host my own websites and dont…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Can someone please help me to fix this issue/error/problem? Thank you!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”", on the site WordPress Support Forums:
    Dosn`t work! :/ I changed the permissions on the wp-content directory to 777 but dosn`t…

    4 years ago

  • Created a topic, Install/Upgrade Problem “Could Not Create Directory”, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, eval(base64_decode Code Problem!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago