WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

StygianAgenda

Profile picture of StygianAgenda
  • Member Since: September 16th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Activity not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent! thanks! Unfortunately, over the last 4 weeks, the site upon which we were using…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Activity not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing the same thing on my sites. Sadly, I'm going to have to disable…

    3 months ago

  • Posted a reply to "servername/ip", on the site WordPress Support Forums:
    edit file: my_quake_net_irc.php line#: 118 (tip: search for iframe ) You will need to replace…

    5 months ago

  • Created a topic, embedding, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Upgrade info window never close", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. It's looking like this may be caused by a bug in the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] Application access token NOT found - User ID and access token is f", on the site WordPress Support Forums:
    Otto, the codebase at "http://plugins.svn.wordpress.org/simple-facebook-connect/trunk/" worked like a charm! :) I think that was exactly…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] Application access token NOT found - User ID and access token is f", on the site WordPress Support Forums:
    Cool! I'll check it out shortly. Thanks Otto!!! :)

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect]: Fan Page Access Token not found. Cannot autop", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem, under the exact same circumstances.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Facebook Connect] Application access token NOT found - User ID and access token is f", on the site WordPress Support Forums:
    [Otto] I'm encountering the same problem here. I've gone in and reconfigured my WAMP server…

    3 years ago