WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

stormagan

Profile picture of stormagan
  • Member Since: September 6th, 2006
  • Posted a reply to "Add New Post is broken", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that was easy. Thank you @MacManX. Evidently the PixCodes plugin included in the Heap…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Add New Post is broken, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. I didn't get it to work via the addition of that code in a…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh. The rel=publisher is coming from WordPress SEO plugin. I still don't have rel=author code…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Interesting. The code I added specified link rel="author" (which is why I was searching…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    www.runspotrun.com

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not seeing the authorship code in view source. Here's exactly what I put in…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Nicola, I've created the child theme. I think you're saying that I create a…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Google Authorship", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply, Nicola. Is the child theme necessary? It seems as though…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Favicon shows on homepage but not on pages", on the site WordPress Support Forums:
    I found the location where favicon1.ico is expected and added it.

    5 months ago

  • Created a topic, Google Authorship, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Favicon shows on homepage but not on pages", on the site WordPress Support Forums:
    Similarly Google Authorship seems to only be working on homepage (that may be a different…

    6 months ago

  • Created a topic, Favicon shows on homepage but not on pages, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    @barlow12 Here's what I have in my htaccess document: Order Allow,Deny Deny from all <Files…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    Yes! A WP developer friend helped me diagnose it just now. It was an htaccess…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    Tried the clean install. Nothing. As you can see, theme-related icons are still broken: http://www.runspotrun.com/timeline-winters-tale-by-mark-helprin…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    I cleaned up the additional plugins (deleted them). What do you propose for a clean…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    I did recactivate it - along with exploit scanner and askimet. However just deactivated it…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: It's actually not just social icons but appears to be other theme-related images. See…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have that alert. Though I did look at my header.php file since you…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    Could this have something to do with my WordPress directory living in a subdirectory of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. I've deleted and/or deactivated ALL plugins. Still the problem persists. By the way, THANK…

    6 months ago

  • Posted a reply to "RSS and Social Icons not displaying in header", on the site WordPress Support Forums:
    Deactivated all plugins but didn't solve the problem. Interestingly however, WP tells me I have…

    6 months ago

  • Created a topic, RSS and Social Icons not displaying in header, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "WP FlatThirteen - Links not working in tablet view", on the site WordPress Support Forums:
    This worked. Thanks!

    9 months ago

  • Posted a reply to "WP FlatThirteen Comments", on the site WordPress Support Forums:
    This was fixed by the theme's creator. Thanks Basanta!

    9 months ago

  • Posted a reply to "WP FlatThirteen - Links not working in tablet view", on the site WordPress Support Forums:
    I will try this. Can you tell me what I'm doing here? Mark

    9 months ago

  • Created a topic, WP FlatThirteen - Links not working in tablet view, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, WP FlatThirteen Comments, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, PulsePress Menu - How do I change it?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: HL Twitter] Can't link my Twitter account", on the site WordPress Support Forums:
    Can you tell me what the solution is? I am experiencing the same behavior when…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Widget Pro] No Tweets Available", on the site WordPress Support Forums:
    I am also experiencing this issue ( http://www.runspotrun.com ) and changing to http from https…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Ari] Remove Right Sidebar from Page", on the site WordPress Support Forums:
    @alchymyth - Gave this a shot, but the results aren't so great: http://www.runspotrun.com/portfolio

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Ari] Remove Right Sidebar from Page", on the site WordPress Support Forums:
    Won't this change the width on posts as well?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Ari] Remove Right Sidebar from Page", on the site WordPress Support Forums:
    This is great - thanks! But how do I widen the content area on my…

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: Ari] Remove Right Sidebar from Page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Social Links] Does not work", on the site WordPress Support Forums:
    I removed The Social Links from my widgets but I can't find it in my…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hatch] How do I add a blog link to the header", on the site WordPress Support Forums:
    Yes.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Hatch] How do I add a blog link to the header", on the site WordPress Support Forums:
    I could, but what would that link be? My website is http://www.runspotrun.com . Also, I've…

    2 years ago

  • Created a topic, [Theme: Hatch] How do I add a blog link to the header, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago