WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

steveportigal

Profile picture of steveportigal
  • Member Since: July 6th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "What is adding zoom = 1.5 to embedded image?", on the site WordPress Support Forums:
    I disabled Photon in Jetpack and the problem went away. But...why was it happening?

    2 years ago

  • Created a topic, What is adding zoom = 1.5 to embedded image?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Online Backup for WordPress] Update to 2.10 breaks, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Organize Series] Left-align series post list box? Or full-width?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Online Backup for WordPress] Online & Email Backups Fail", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, today I got an error message from Gmail saying it was rejecting the attachment…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Online Backup for WordPress] Online & Email Backups Fail", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I just tried the manual-email-backup option and I got the message, but my automated…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Online Backup for WordPress] Online & Email Backups Fail", on the site WordPress Support Forums:
    After I made the changes above, I scheduled a backup (database only) to run on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Exploit Scanner] Spinning wheel, but zero files scanned", on the site WordPress Support Forums:
    I was hoping this fix would work for me; I just tried lowering it to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Online Backup for WordPress] Online & Email Backups Fail", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. The backup failed to initialise: 2: fopen(/home/BLAH/domains/BLAH.com/public_html/wp/wp-content/plugins/wponlinebackup/tmp/backup.data.php) [function.fopen]: failed to open stream:…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader: Default to "none" for URL?", on the site WordPress Support Forums:
    Klezmer41 is my hero. That's just so awesome. Works! So happy! Where have you been…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Image Uploader: Default to "none" for URL?", on the site WordPress Support Forums:
    That's definitely not what's happening. But based on your comment I wondered if I had…

    4 years ago

  • Created a topic, Image Uploader: Default to "none" for URL?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Simple Facebook Connect] - call to like button not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats] upgraded to 1.5.4", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I'm not able to complete the upgrade; as it has been for a couple…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Upgrading to 2.8.5", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to do the automatic upgrade: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats] upgraded to 1.5.4", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I tried yesterday and then tried again today; I'm having the same problem so…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Press This bug", on the site WordPress Support Forums:
    http://mutantsquirrel.com/2009/07/wordpress-bug-press-this/ lists a workaround

    5 years ago

  • Posted a reply to "Press This bug", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing that as well. 3.5.1, WP 2.8.1 - just tried it and it showed…

    5 years ago

  • Created a topic, Spelling checker (a la broken link checker)?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Firefox Crash only with WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    Disabling Google Gears also worked for me. Has anyone passed this issue onto either Firefox…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetbacks] Want tweetbacks to work just like comments", on the site WordPress Support Forums:
    Joost, I don't get emails but I wish I did!

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetbacks] Want tweetbacks to work just like comments", on the site WordPress Support Forums:
    Ricky - I'm using WP 2.7.1 and Tweetbacks 1.5.3. Good to know the problems I'm…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Tweetbacks] Want tweetbacks to work just like comments, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tweetbacks] tweetback date?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm a new user of tweetback; I love the idea but also am having the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Remember me does not remember me", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried the trailing / and it didn't work. I didn't have this problem…

    6 years ago

  • Posted a reply to "bad-behavior blocking Delicious ??", on the site WordPress Support Forums:
    I just upgraded to 2.7, reinstalled BadBehavior, re-entered my posting info to delicious and got…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Moving from Jerome's Keywords to ?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this is a huge question. I just upgraded from 2.0.11 and all my tags…

    6 years ago

  • Posted a reply to "After 2.6 upgrade, permalinks or similar problem", on the site WordPress Support Forums:
    I also have the oft-reported issue where the categories show up without names or descriptions.…

    6 years ago

  • Created a topic, After 2.6 upgrade, permalinks or similar problem, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Youtube (again)", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed. For other reasons, I had installed the plugin Role Manager, decided it wasn't helping…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Youtube (again)", on the site WordPress Support Forums:
    This is probably worth a new thread, but I'll add it here anyway...another thing that…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Youtube (again)", on the site WordPress Support Forums:
    This just started happening to me, too. I haven't used the visual rich editor for…

    6 years ago

  • Created a topic, next_post_link not interpreting all the passed parameters?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload images or publish while at Starbucks", on the site WordPress Support Forums:
    I'm staying at a hotel now and have been posting for a few days, suddenly…

    7 years ago

  • Created a topic, One post is subject to Akismet spam, only, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload images or publish while at Starbucks", on the site WordPress Support Forums:
    I guess I don't know what you mean "something to do with their proxy"

    7 years ago

  • Created a topic, Can't upload images or publish while at Starbucks, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "2.0.10", on the site WordPress Support Forums:
    I'm a big fan of those helpful posts by those wiser than I where they…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Jerome's keyword breaks at 2.0.6", on the site WordPress Support Forums:
    That did it! Thanks.

    8 years ago

  • Posted a reply to "Jerome's keyword breaks at 2.0.6", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the Jerome's Keyword plugin's latest version is 2.0beta3.

    8 years ago

  • Created a topic, Jerome's keyword breaks at 2.0.6, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Created a topic, 2.0.5 - pingbacks to myself are (sometimes) hosed, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Still can't upload in admin panel", on the site WordPress Support Forums:
    I just for this error for the first time. I've uploaded a million files for…

    8 years ago

  • Posted a reply to "2.0.4 - icons missing from HTML editor.", on the site WordPress Support Forums:
    I did upload 'em all yesterday and as I posted, that solved my send-to-editor problem,…

    8 years ago

  • Posted a reply to "2.0.4 - icons missing from HTML editor.", on the site WordPress Support Forums:
    SmartFTP

    8 years ago

  • Posted a reply to "'send to editor' function for images doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    I was missing a bunch of files in my wp-includes/js folder. That fixed it for…

    8 years ago

  • Posted a reply to "image browser only sends text to editor", on the site WordPress Support Forums:
    I was missing a bunch of files in my wp-includes/js folder. That fixed it for…

    8 years ago

  • Posted a reply to ""Send to editor" does not work in IE/Firefox (Mac or windows)", on the site WordPress Support Forums:
    I was missing a bunch of files in my wp-includes/js folder. That fixed it for…

    8 years ago

  • Posted a reply to "2.0.4 - icons missing from HTML editor.", on the site WordPress Support Forums:
    Spencerp -maybe we've found something here! wp-includes/js/ contains 3 files, and no directories colorpicker.js dbx-key.js…

    8 years ago

  • Posted a reply to "2.0.4 - icons missing from HTML editor.", on the site WordPress Support Forums:
    Spencerp - what images are you referring to the uploading of? I checked all the…

    8 years ago