WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Stevedawg

Profile picture of Stevedawg
  • Member Since: December 4th, 2012
  • Posted a reply to "Icons have dot next to them", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. The thing that actually worked was .socialMedia { list-style:none; overflow:hidden; }

    5 months ago

  • Posted a reply to "Icons have dot next to them", on the site WordPress Support Forums:
    Tried this .widget ul { list-style-type:none; } .widget .simple-social-icons ul { list-style-type:none; } .socialMedia .widget…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Icons have dot next to them", on the site WordPress Support Forums:
    Here's the css I've add and still have the dot? .socialMedia ul li { list-style-type:none;…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Icons have dot next to them", on the site WordPress Support Forums:
    I see there is this css: .simple-social-icons ul li {list-style-type:none;} But does it need to…

    5 months ago

  • Created a topic, Icons have dot next to them, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Delay on First Slide, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Does this plugin still work?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Background Image slider for Container Div", on the site WordPress Support Forums:
    Any suggestions out there?

    11 months ago

  • Created a topic, Background Image slider for Container Div, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Div won't display on IE and Safari, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Any Idea why my Blog Section doesn't work?", on the site WordPress Support Forums:
    I think this is it: <?php get_header(); ?> <div id="mainContent"> <div id="primary"> <div id="content" role="main">…

    2 years ago

  • Created a topic, Any Idea why my Blog Section doesn't work?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago