WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

steve316

Profile picture of steve316
  • Member Since: October 24th, 2008
  • Created a topic, 1 clickable Background image for the whole site, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to link background image?", on the site WordPress Support Forums:
    I can't seem to get this to work. @Das Capitolin, it appears you found a…

    6 months ago

  • Posted a reply to ""failed to import" everthing", on the site WordPress Support Forums:
    After doing some more searching I found a solution that worked. http://wordpress.org/support/topic/failed-to-import-and-invalid-post-type-errors?replies=11 5 posts down…

    6 months ago

  • Created a topic, "failed to import" everthing, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "are session.php and common.php regular WP files?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks.

    8 months ago

  • Created a topic, are session.php and common.php regular WP files?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "3.0 Plugin Upgrade Bug? Could Not Create Directory", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It seems we have solved the problem. I modified the ownership of the uploads…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin install error] Install through Dashboard error", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It seems we have solved the problem. I modified the ownership of the uploads…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin install error] Install through Dashboard error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Plugin Upgrade Bug? Could Not Create Directory", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It seems I have the upload image problem solved. I tried changing the permissions…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Plugin Upgrade Bug? Could Not Create Directory", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same error messages, tried to upload an image and add a plugin:…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0 Plugin Upgrade Bug? Could Not Create Directory", on the site WordPress Support Forums:
    @kvcindia - May I suggest another/new thread for that particular problem? Still working on my…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Dotster: automatic upgrade PLUG-IN PROBLEM", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind. I just moved them onto my servers. Problem solved.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dotster auto-install : searching for the lost directory", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind. I just moved them onto my servers. Problem solved.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dotster: automatic upgrade PLUG-IN PROBLEM", on the site WordPress Support Forums:
    @implodeme - I believe I'm having a simular problem with a clients website. Where do…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dotster auto-install : searching for the lost directory", on the site WordPress Support Forums:

    5 years ago

  • Posted a reply to "Dotster auto-install : searching for the lost directory", on the site WordPress Support Forums:
    @samboll - Can you help with this error? (Dotster acct as well) Warning: touch(): Unable…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Post Author not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, did you find a solution? Steve

    5 years ago

  • Posted a reply to "Posts return 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    This is certainly a workaround, but is there a way to get this to work…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I have found the solution elsewhere. I hope this will help anyone else having…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    Just an FYI - The htaccess file is in the subdirectory. Is this the correct…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    Any assistance here would be appreciated.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    @ sambol, I tried that and still get the same result. Also, "you may need…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    @ sannoble, if I may suggests you start a separate thread. @ samboll, Here is…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    As for my problem, I have tried adding the code samboll mentioned to several locations…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    Sannoble - I'm fairly new to WP and I apologize I have not been much…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    samboll - Does it matter where in the htaccess I put this? sannoble - You…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of...", on the site WordPress Support Forums:
    samboll - Does it matter where in the htaccess I put this? sannoble - You…

    6 years ago

  • Created a topic, Installed WordPress in a subdirectory - displays Index of..., on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Why are all my new images broken?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Erik, I may be having the same problem... see my post. http://wordpress.org/support/topic/219032?replies=1 Hopefully an…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Install page not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Michael, bare with me here a bit... Ok, just to confirm: Are you saying…

    6 years ago

  • Created a topic, The uploaded file could not be moved, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Install page not showing, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago