WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Stephr0x0rs

Profile picture of Stephr0x0rs
  • Member Since: May 30th, 2008
  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Grins] Not working with IE9", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. I've gone ahead and upgraded to the WP Grins SSL since…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Grins] Not working with IE9, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: smilies] MyCustomSmilies hack and IE, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Still getting #039; in email titles from blog in place of apostrophe", on the site WordPress Support Forums:
    That's what he did, no change.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Still getting #039; in email titles from blog in place of apostrophe", on the site WordPress Support Forums:
    It's still doing the \\\' thing after he changed it.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Still getting #039; in email titles from blog in place of apostrophe", on the site WordPress Support Forums:
    Not quite sure I understand your instructions (I don't even have access to phpmyadmin, my…

    3 years ago

  • Created a topic, Still getting #039; in email titles from blog in place of apostrophe, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.9.2: Receiving duplicate emails for new comments", on the site WordPress Support Forums:
    Still getting this on 3.0.1 (whatever the current version is). Getting duplicate emails for everything…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.9.2: Receiving duplicate emails for new comments", on the site WordPress Support Forums:
    No one else having this problem I guess?

    4 years ago

  • Created a topic, WP 2.9.2: Receiving duplicate emails for new comments, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Can't get any effects to work", on the site WordPress Support Forums:
    Sigh....it must be something with the Shutter Reloaded plugin, it doesn't work at all, either…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Can't get any effects to work", on the site WordPress Support Forums:
    No ideas? :\

    4 years ago

  • Posted a reply to "Smiliesreplace and sorting", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed the alignment problem. Just added this to the css: .wp-smiley { vertical-align: middle; }…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] CSS not working", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason, the PageNavi CSS is set in plugins/wp-stats/stats-css.css Well now, how ridiculous is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-PageNavi] CSS not working", on the site WordPress Support Forums:
    My blog

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-PageNavi] CSS not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Can't get any effects to work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Smiliesreplace and sorting, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] NGG Effect Will Not Show Up", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. I'm using the ShutterReloaded plugin, and just upgraded from WP…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Subscribe to Comments] Manager link is a 403?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Post Notification] User profiles?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, ok got it.

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Notification] User profiles?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Weird gaps in gallery view", on the site WordPress Support Forums:
    Hallelujah! Worked here too, awesome. :D

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: StatPress] URLs incorrect in "Spy" section, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: StatPress] Request: Track/display screen resolution, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: StatPress] Ignoring IPs from tracking", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to request this feature as well. I have my IP blocked with…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] [Plugin: Nextgen Gallery] Request: Per-gallery thumbnail size settings, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] [gallery=id] widht & height", on the site WordPress Support Forums:
    I was wondering the same thing, as posted here.

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Override thumbnail sizes?", on the site WordPress Support Forums:
    Bump?

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Rename Files", on the site WordPress Support Forums:
    All you should have to do is rename the files on your server using FTP/file…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Override thumbnail sizes?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Display description on image popup?", on the site WordPress Support Forums:
    Blah...had to ditch the Lightbox plugin, it doesn't resize images to fit the browser =…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Weird gaps in gallery view, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Slimbox Plugin] Slimbox 1.2 & Next Gen Gallery Compatibility Issue", on the site WordPress Support Forums:
    The lightbox-2 plugin works...although it has a fatal flaw: it doesn't resize the images when…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Slimbox Plugin] Slimbox 1.2 & Next Gen Gallery Compatibility Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem.... :\

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightbox 2] v2.7 still not working in IE7", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using 2.7.5 and the bottom caption/close/prev/next images don't show up at all in IE7.

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Lightbox 2] Set default image size in the lightbox?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem...I was using the thickbox effect that came with nexgen-gallery, but it was kinda…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Display description on image popup?", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh, I guess that sorta makes sense (I don't know any js). No idea how…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Display description on image popup?", on the site WordPress Support Forums:
    As can be seen here, the images have a description set. When you hover over…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Display description on image popup?", on the site WordPress Support Forums:
    Your gallery there are no title tags for the link and empty alt and title…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Request: Display dimensions next to Full Size link, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Display description on image popup?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still having trouble with this. I have it setup the same way as the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Which Plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    Question 2: Try using the "more" tag in the post editor when writing your posts.…

    6 years ago

  • Created a topic, [plugin: acronyms] Doesn't seem to work for acronyms with colons?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: KB Linker] destroys image attributes", on the site WordPress Support Forums:
    I've startet using KB linker with great expectations until it turned out that it also…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] Numeric characters at the end of each post", on the site WordPress Support Forums:
    Go into the related posts settings in the admin and uncheck Show admins (user level…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, it was the wp-ajax-edit-comments that was apparently causing it. Is there any way to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox", on the site WordPress Support Forums:
    List here: link I think the new ones I was messing with were the Ajaxed…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] "Full size" link/description missing from thickbox, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: AJAXed WordPress] How to get quicktags to work?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago