WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

stephaniefraser

Profile picture of stephaniefraser
  • Member Since: August 9th, 2010
  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    SOLVED: OK... it's working now. I made sure that I had the htaccess file from…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    This is odd too: I can see the buddypress admin bar on this page: http://autobituary.net/yourobit/…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    ok... something in the way that the URLs are parked, maybe?

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    The even stranger part is that when I make a “sub blog” off of a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    Why would it not work on one level and then work on the next level…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    #BEGIN WordPress RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] # uploaded files RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+)…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    Didn't work. I also went to the dashboard for the Recollection Check.Com (#3 in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    Let me try this.... be right back with a report

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    However.... the links on the sub sites for the network's do work http://recollectioncheck.com/about DOES NOT…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network", on the site WordPress Support Forums:
    I made a new network for one of the parts called, Recollection Check. It shows…

    4 years ago

  • Created a topic, WP-networks not working: secondary network subpages direct to top main network, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    IT WORKS!!!!!!!!!! Trying to get my kid to sleep, I thought that I hadn't cleared…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    @joshmac, no I haven't done it yet... kids and dinner.... The pages that are not…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP Multisite on Bluehost - best to choose subdirectories or subdomains?", on the site WordPress Support Forums:
    A Egg... we are in the same boat...

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    @Andrea, it doesn't make a difference at all to have a / or not... in…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... just looked at the database. The addresses are correct. There is one difference: on…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Nope... changing the .htaccess file to bh_WP_fan's suggestion didn't work. Now, let me go look…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome suggestions.... I will try them and report back. As always, you all have my…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Also, there is no way to get to the "backend" of the sub sites either.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Nope... turning off the buddypress plug in didn't make the css magically appear in the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    I just chatted with a tech support person at blue host. Here's the pertinent info…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Wouldn't the fact that when I change the content of the .htaccess file, the behavior…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    I contacted bluehost back when this first happened, and the guy was sure that the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    This is the current .htaccess file for the site with the CSS not applied to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea, you said: Known issues and i';s nothing to do with Buddypress. Tell your web…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    So, I just tried the buddy press again on the Vermont.be site. When I install…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Upgradephobia... genius...

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Oh yeah, the second site: vermont.be, I got them to update the PHP to 5.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need Hosting Advice", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrea: I searched your blog for hosting, and still have a few questions: 1)…

    4 years ago

  • Created a topic, Need Hosting Advice, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... the whole big bang may have been a "disk quota" problem. They have increased…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    to be clearer: two different projects both needing wp multisite capability, one for sure with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    I just asked the tech dude that very thing, Andrea. Bump me to php 5…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    Let me ask the tech peeps. I think I am going to call this a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    As of now there is no more subdirectory sites. The admin-ajax.php file was renamed and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    Account: vermont.be PHP Version: 4.4.9 MySQL Version: 5.1.39

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea, You might want to know this: the wp-admin/admin-ajax.php file was killing their server. The…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, I just got back to my computer to find that the entire site doesn't…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I am lost. The steps are all there: 1) the permalinks work b/c you…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    I read the forum sticky... I will read it again...

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Going back to the permalink page and re-setting it did it. New issue:…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks and Multisite not mixing well", on the site WordPress Support Forums:
    When I replace the entire htaccess file is when it stops... Hmm.. let me go…

    4 years ago

  • Created a topic, Permalinks and Multisite not mixing well, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    Does what I wrote above make sense? main "blog" tables. That might be clearer.

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    One more thing: In the database tables for the sub"site" wp_5_ there aren't the following…

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    just so I know the vocabulary .... what do I say to bluehost: how does…

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    Then I renamed it back to .htaccess and it worked. He said that meant it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    http://autobituary.net/testsitetwo/ IS the address of the subsite that isn't working. I can't even get to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Andrea. I did that. It's bluehost.com if that means anything. While online with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS/Admin Not Showing up in Sub "Sites"", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, I still have the original database with all it's parts. I had to make…

    4 years ago