WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

staze

Profile picture of staze
  • Member Since: August 25th, 2009
  • Posted a reply to "No longer showing on CF7 since 1.1.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks that seems to have fixed it! =) Enjoy your weekend.

    2 months ago

  • Created a topic, No longer showing on CF7 since 1.1.1 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error", on the site WordPress Support Forums:
    Cool, thanks! Already updated, and seems to work. Yay habits. =D

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error", on the site WordPress Support Forums:
    Ah ha, found it. On line 28 of bulk.php you used a short open tag…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error", on the site WordPress Support Forums:
    php -l on any of the php files in 1.0.8 gives me syntax errors... Not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error", on the site WordPress Support Forums:
    So, interestingly: PHP 5.3.10 shows no syntax errors with bulk.php, or the other php files.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error", on the site WordPress Support Forums:
    yup, same result. Manually deleted and readded the latest version, same exact result. And correction,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error", on the site WordPress Support Forums:
    hmm, seems unlikely, but I'll give it a shot. I reinstalled 1.0.7 and it worked…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: EWWW Image Optimizer] PHP Parse error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude", on the site WordPress Support Forums:
    2.0.5 seems to have resolved this. Though looking at Trac, I'm not exactly sure HOW…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude", on the site WordPress Support Forums:
    Still happening in latest version released today. Changing line 2029 to be: if ((is_admin()) ||…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude", on the site WordPress Support Forums:
    pmenard, Just checking to see if you're going to be pushing this patch, or...?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, can confirm changing line 1903 in simplyexclude.php to the following allows the iOS app…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude", on the site WordPress Support Forums:
    Ha! Answered in the iOS wordpress forum. http://ios.forums.wordpress.org/topic/how-does-ios-app-find-posts?replies=2#post-6059 Should be easy enough...

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude", on the site WordPress Support Forums:
    cool, thanks! let me know if there's anything I can do to help. =)

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simply Exclude] WordPress iOS App (XML-RPC) exclude, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Wiki] Tables", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know, building tables maybe? =P If it don't work, it don't work. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Not sure why it broke", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, That seems to have worked. In fact, I don't need the htaccess hack anymore…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Not sure why it broke, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Broken Link Checker] Create index last_check_attempt in prefix_blc_links, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] Redundant cache string makes page speed complain", on the site WordPress Support Forums:
    Spoke to Fredrick over the ticket email, and he said it's necessary for certain functionality.…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] Redundant cache string makes page speed complain, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Only load CSS/JS when necessary", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to work. Thanks Ben!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Tools] Hashtags not Being Added", on the site WordPress Support Forums:
    I've had this issue too. =/ It seems to work if you add one hashtag…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Twitter Tools] WordPress database error - Duplicate entry for key 2 for quer", on the site WordPress Support Forums:
    This isn't an issue, it's just mysql throwing the error. Used to be, Twitter Tools…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Wiki] Tables, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Link Library] Can't set Ajax-loader to valid path", on the site WordPress Support Forums:
    I don't seem to have the issue anymore... so either something I did, or something…

    3 years ago

  • Created a topic, Only load CSS/JS when necessary, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Support WP_CONTENT_URL, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Link Library] Can't set Ajax-loader to valid path, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Template Conflict", on the site WordPress Support Forums:
    seeing the same thing. Theme is thematic (or rather a child of), but this line…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    emailed. Will make sure to post back to this thread once we have some results.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... it the fixed the css, but the submit button still has www, and the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Not that easy, I'm afraid. It logs in, but I get a page not found,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    So, "while(@ob_end_clean());" allowed the admin page to load, though not really completely (missing CSS, etc).…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, Here's one culprit.... [Tue Jul 19 10:02:34 2011] [error] [client 67.171.240.215] PHP Warning: Cannot…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Resume] Summary Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Benjamin, Just updated to 2.0, and it's STILL got the double $'s for the summary.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Login subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Mike, What settings are used for this? I've enabled and set shared SSL to be…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Resume] Summary Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Benjamin, This still seems to be broken, though I just upgraded to 1.6.6. Seems the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "BUG? using WP shortlink to generate bit.ly link...", on the site WordPress Support Forums:
    coffeemonk, I'm seeing this too, but with a bit more info. When I create a…

    3 years ago

  • Created a topic, Login subdomain, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] sitemap.xml wrong date for blog", on the site WordPress Support Forums:
    Sweet. Just installed 0.2.3.3. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bit.ly Shortlinks] Error in header", on the site WordPress Support Forums:
    didn't think it would. the change does indeed seem to have fixed the issue. Thanks…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bit.ly Shortlinks] Error in header", on the site WordPress Support Forums:
    Testing blogologist's fix... so far, so good... but then, I didn't see the error consistently.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] sitemap.xml wrong date for blog", on the site WordPress Support Forums:
    mbartizmo, Good to know. Though it _shouldn't_ matter in this case, it's probably safer for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] sitemap.xml wrong date for blog", on the site WordPress Support Forums:
    looks like the change was made in rev 315637. switched from using the php date()…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] sitemap.xml wrong date for blog", on the site WordPress Support Forums:
    AH HA! Typos be damned! On line 96 of xml-sitemap-base-class.php you have: $time = time();…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] sitemap.xml wrong date for blog", on the site WordPress Support Forums:
    I attempted adding "$url['mod'] = ''" to the initial blog stuff (under "//Add the homepage…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] sitemap.xml wrong date for blog, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Link Library] Doesn't support wp_plugin_url", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I responded to this a couple days ago, but it didn't post. Weird. Anyway,…

    4 years ago