WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

stacyjune

Profile picture of stacyjune
  • Member Since: January 30th, 2012
  • Posted a reply to "How to Move Subdirectory back to Root?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I'm getting closer. I can't find the .htaccess file. I'm using cyberduck, have hidden…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to Move Subdirectory back to Root?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Esmi, I have seen Giving_WordPress_Its_Own_Directory, however, I'm having difficulty finding the section that applies…

    2 years ago

  • Created a topic, How to Move Subdirectory back to Root?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot access or view wp site. Please Help.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi JaTa, Would you be willing to share what your host told you to do?…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cannot access or view wp site. Please Help.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I will try this. Can you point me to where I could possibly find…

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot access or view wp site. Please Help., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Trouble logging in after previous success...", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think this the issue. I'm running on my own computer and otherwise able…

    3 years ago

  • Created a topic, Switching from working on my site to localhost, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Trouble logging in after previous success..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Ubergeist theme questions, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Theme installation issue", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, That worked!

    3 years ago

  • Created a topic, Theme installation issue, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot Run the install script...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tim, I've re-uploaded, but still not working so I'm thinking it must be that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Cannot Run the install script...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tim, I selected all the files and folders form within the WordPress folder and…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Install problem - /wp-admin/install.php not found", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Tim, I seem to be having the same issue as the original poster. my…

    3 years ago

  • Created a topic, Cannot Run the install script..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago