WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

spstieng

Profile picture of spstieng
  • Member Since: June 22nd, 2008
  • Posted a reply to "Re-Attach and Unattach is no longer showing in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    This is not a multisite issue. This was working just fine until I upgraded. I…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Re-Attach and Unattach is no longer showing in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I'm using multisite. No, I meant 3.7. But I updated to 3.8 today and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Re-Attach and Unattach is no longer showing in Media Library", on the site WordPress Support Forums:
    I have to add, after updating to v3.7, I got this issue on both my…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Attached images not displaying in social media", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem. In addition, I no longer can see the Unattach and…

    8 months ago

  • Created a topic, Re-Attach and Unattach is no longer showing in Media Library, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Cannot delete default admin user in multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I've followed the steps described above and I've got exactly the same problem. Point 9.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Image captions – not displayed until you Edit Image.", on the site WordPress Support Forums:
    And why can't you retrieve attached image and its meta data like caption, alternate text…

    1 year ago

  • Created a topic, Un-attach media file, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Replied to an idea, Integrate import / export manager

    2 years ago

  • Suggested an idea, Integrate import / export manager

    2 years ago

  • Replied to an idea, Improved menu manager

    2 years ago

  • Replied to an idea, Upload files with drag and drop

    2 years ago

  • Created a topic, What is the future of WP menus?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a new ticket, #20232, in Core Trac:
    Adding custom link / page to menu item renders 500 Internal Server Error

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: members] Content Permissions not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Sidebar Login] get_userdatabylogin is deprecated, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Feature request: Allow e-mail username, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Filter on nav_menu_item_id is not working", on the site WordPress Support Forums:
    I've finally found a solution, but I'm not sure if it's the best one. The…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Page template problem", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried updating your permalink structure?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom Menu Items and Links on a Page", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using the "menu builder" in WP? If yes, just use wp_nav_menu. Example of…

    3 years ago

  • Created a topic, Filter on nav_menu_item_id is not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "current_user_can not working with custom roles", on the site WordPress Support Forums:
    Has anyone found an answer for Havahula's and Geert's problem?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Some plugins are not showing in sub sites", on the site WordPress Support Forums:
    I've figured out what's "wrong". Plugins that are network activated, are not showing up in…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Some plugins are not showing in sub sites", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I can't edit above text, so I'm adding new text here. I just created…

    3 years ago

  • Created a topic, Some plugins are not showing in sub sites, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Smart Lencioni Image Resizer (SLIR)", on the site WordPress Support Forums:
    If you wan't more details about my problem, you can read that here: http://wordpress.stackexchange.com/questions/6579/autoload-in-a-plugin-throws-an-error-in-wp-not-able-to-locate-translation-ent

    4 years ago

  • Created a topic, Smart Lencioni Image Resizer (SLIR), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need help with add_rewrite_rule", on the site WordPress Support Forums:
    I got it working. See my solution here: http://wordpress.stackexchange.com/questions/5413/need-help-with-add-rewrite-rule

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need help with add_rewrite_rule", on the site WordPress Support Forums:
    I've got an another discussion on this topic here: http://wordpress.stackexchange.com/questions/5413/need-help-with-add-rewrite-rule/5478#5478 I've tried so many solutions,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need help with add_rewrite_rule", on the site WordPress Support Forums:
    @Curtiss: I don't think I understand what I need to do out from that article…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Need help with add_rewrite_rule", on the site WordPress Support Forums:
    Why do I have to backup files and DB? The URL is still the same…

    4 years ago

  • Created a topic, Need help with add_rewrite_rule, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "ConvertEntities is not defined ?", on the site WordPress Support Forums:
    I have run in to this multiple times. Can this be due to loading other…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Does $wpdb->update always return 0 (zero) ?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so it doesn't ALWAYS return 0. Using $wpdb->update in another plugin I have created,…

    4 years ago

  • Created a topic, Does $wpdb->update always return 0 (zero) ?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Permalink and archive problems", on the site WordPress Support Forums:
    The code is still on localhost. I found the solution. Looking at some previous archive…

    4 years ago

  • Created a topic, Permalink and archive problems, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, What RS feed plugin is best?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "/wp-admin/index.php gives blank page", on the site WordPress Support Forums:
    It's known as the "White screen of death". There are a few posts regarding this,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP Bug? "makeSlugeditClickable is not defined"", on the site WordPress Support Forums:
    Forgot to say that all plugins are deactivated.

    4 years ago

  • Created a topic, WP Bug? "makeSlugeditClickable is not defined", on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Not able to include plugin stylsheet in front end, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Including jQuery breaks dashboard JavaScript", on the site WordPress Support Forums:
    This worked for me: wp_deregister_script('jquery-ui-core','jquery-ui-dialog'); wp_register_script('jquery-ui','http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.5/jquery-ui.js',array('jquery')); wp_enqueue_script('jquery-ui');

    4 years ago

  • Posted a reply to "Including jQuery breaks dashboard JavaScript", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Not sure what to do. I will not downgrade my…

    4 years ago

  • Created a topic, How can I change "wrong password" re-direct?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Domain mapping - steps please", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having some issues as well. I'va managed to point my site to my new…

    4 years ago

  • Posted a reply to "What do you think about my site?", on the site WordPress Support Forums:
    This post belongs to 'Requests and Feedback' category.

    4 years ago

  • Posted a reply to "php include in sidebar.php", on the site WordPress Support Forums:
    drop the domain.co.uk. I'm guessing your root folder is /domain.co.uk. So just use include_once('functions/filename.php')

    4 years ago

  • Posted a reply to "Show ?cat=** as frontpage", on the site WordPress Support Forums:
    Do you want to show posts with category 6 on the frontpage? Then just use…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Make large images show at FULL size?", on the site WordPress Support Forums:
    Can't you just use WordPress's Thickbox? Add the thickbox class to your image and it…

    4 years ago