WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Lucas Karpiuk

Profile picture of Lucas Karpiuk
  • Posted a reply to "Performance-Problem with the calendar", on the site WordPress Support Forums:
    Just another +1 to thank Endymion00 for his fix for this. I've not noticed the…

    4 months ago

  • Created a topic, Lives up to the name, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Login logo missing", on the site WordPress Support Forums:
    @karenalenore Thanks!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Product Category Pages Not Showing", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have products in the NetApp and Fujitsu categories?

    7 months ago

  • Posted a reply to "The plugin has many messages of "notices".", on the site WordPress Support Forums:
    It sounds like your installation may have debugging enabled. Check your wp-config.php file to see…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Moving from subdomain to root", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jez, You would follow the same instructions as if you were moving a WordPress…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Search box duplicate IDs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mica. You sorta answered your own question - you can edit searchform.php and remove…

    7 months ago

  • Posted a reply to "In regards to performance, and helping to improve it.", on the site WordPress Support Forums:
    sounds like you're mostly up against a server configuration issue, but it might help somewhat…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Deactivate plugin for certain display resolutions", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sophia, It looks like this might be enough to do the trick, looking at…

    7 months ago

  • Posted a reply to "changing website - novice here", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Arlo, You can setup a second WordPress installation, either locally, in a subdirectory, or…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Does anyone know how to redirect the 'Add to Cart' button...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Adam, Looking at the source code (http://docs.woothemes.com/wc-apidocs/source-class-WC_Product.html#425-433) it seems you could use the 'woocommerce_add_to_cart_url'…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Woocommerce duplicate order via Class API?", on the site WordPress Support Forums:
    shouldn't be too difficult to extract the code you need straight from the source: http://docs.woothemes.com/wc-apidocs/source-function-woocommerce_order_again.html#792-844

    7 months ago

  • Posted a reply to "copied site to a new server - font size is larger", on the site WordPress Support Forums:
    they look the same to me. try pressing Ctrl-0 (zero) while viewing each site to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Google indexes a URL that does not exist on my blog", on the site WordPress Support Forums:
    sorry if I wasn't clear. look at the content of your article. in the third…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Good front-end form for user generated content?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm pretty sure Gravity Forms provides functionality to create a post from submitted form data.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Updrade to 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    sounds like some type of javascript error. I would suggest disabling all of your plugins…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Just a simple checkout page", on the site WordPress Support Forums:
    if I recall correctly, you should be able to create a product in WPeC and…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Template from scratch: Sidebars not showing widget", on the site WordPress Support Forums:
    you're registering a sidebar called 'home_right_1' in functions.php, but in sidebar.php you're attempting to display…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Moving or redirecting new site (subdomain) to old site (main domain)", on the site WordPress Support Forums:
    You may find this article in the Codex of value: http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress#When_Your_Domain_Name_or_URLs_Change

    8 months ago

  • Posted a reply to "Google indexes a URL that does not exist on my blog", on the site WordPress Support Forums:
    In the third paragraph of the "Taxes and retirement income propel moving abroad" article, you…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Need both index.html and index.php", on the site WordPress Support Forums:
    I usually go with a WP plugin when I'm faced with this scenario. There are…

    8 months ago

  • Posted a reply to "How to apply "cases" for fixed positioned posts in a loop?", on the site WordPress Support Forums:
    Two approaches to this depending on your browser compatibility requirements. 1) Front-end (CSS) You can…

    8 months ago

  • Posted a reply to "upload to dropbox fails", on the site WordPress Support Forums:
    per this thread, try turning off the "maintenance mode" option in your job: http://wordpress.org/support/topic/backwpup-308-cannot-enter-maintenance-mode-on-database-operations?replies=3

    1 year ago

  • Posted a reply to "Backup to Dropbox fails", on the site WordPress Support Forums:
    Per this thread, you can workaround this issue by turning off the "maintenance mode" option…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Backing Up Files error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Andrew, From this thread, you can workaround this by turning off the "maintenance mode"…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Image not being set properly on edit-tags.php", on the site WordPress Support Forums:
    Unrelated, but I note that there is not currently a way to remove an image…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image not being set properly on edit-tags.php", on the site WordPress Support Forums:
    I was able to successfully re-create this issue. When selecting your desired image in Thickbox,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Events Calendar] Event Location Details Not Saving", on the site WordPress Support Forums:
    @Rob, Latest code you provided has fixed this problem. Thanks!

    2 years ago