WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

soulslayer

Profile picture of soulslayer
  • Member Since: May 17th, 2012
  • Created a topic, Slider not working, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Using old version of theme on real estate site..., on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Created a topic, Not sending through details...only email, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "map not showing", on the site WordPress Support Forums:
    information was sent...any update?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "map not showing", on the site WordPress Support Forums:
    ok, done

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "map not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Am I ok to send a WP login?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "map not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but I've not installed another advanced editor, and as you can see on that…

    4 weeks ago

  • Created a topic, map not showing, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, change font?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Quotes and Estimates, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    But where do you remove the span9 rule? And I've tried removing all the css…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    That number is actually not affecting it in IE at all. Changing that only moves…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I had to add some custom css for other things...could that be it? .navbar-inner .social-block…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    There is no span5 inside header.php

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    its not a plugin...it's the social links inside the customizr theme settings.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Plugin for what? Blocking the site from view? It's called "Coming soon"

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Done It's http://www.howiedunnit.com/ Problem is only seen in IE I will re-enable the private status…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Would it be possible to have it viewable for just a period of time so…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Social icons not displaying correctly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    It's in a hidden mode right now. What code would you need to view? It's…

    7 months ago

  • Created a topic, Social icons not displaying correctly in IE, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] WP_Super cache VERY slow load on homepage", on the site WordPress Support Forums:
    This is the site link http://tinyurl.com/83a5nmf

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] WP_Super cache VERY slow load on homepage, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago