WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

sortofme

Profile picture of sortofme
  • Member Since: November 27th, 2010
  • noesi.net
  • webcrobat at noesi
  • Find me on:

Interests

the interwebs and it’s still hidden purposes, music from deep soul to techno, photography from the right angle(and please sharp), world news, meliorism

  • Created a topic, all good, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "multisite running from subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    correction. subpages from my main blog do work. It's just that all network related links…

    3 months ago

  • Posted a reply to "multisite running from subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    I can't create one. I get to /wp/wp-admin/network/site-new.php by putting the /wp/ into the URL…

    3 months ago

  • Created a topic, multisite running from subfolder, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "403 forbidden error; checked everything I can", on the site WordPress Support Forums:
    same...

    4 months ago

  • Created a topic, gallery disapears after refresh, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Invalid Display Type - Version 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    I rolled back to previous version, this resovled it. Am going to investigate what is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Invalid Display Type - Version 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    aaaahh same here... PAIN!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Image Resizing Function - An Alternative to Timthumb", on the site WordPress Support Forums:
    I weirdly have the same issue. Whatever sizes I give the script, it always exports…

    1 year ago

  • Posted a reply to "subblogs not reachable anymore since update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, with not reachable I mean: on my main blog, posts get pulled in correctly…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images stopped loading on multisite subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    yea, done that, and about everything I could think of: remove plugins folder, reupdate permalinks,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "subblogs not reachable anymore since update", on the site WordPress Support Forums:
    update: I renamed the plugins folder, checked the htaccess file, checked the configs, all seems…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sites not accessable", on the site WordPress Support Forums:
    identical problem, on a self hosted server. All worked fine until the last update. none…

    1 year ago

  • Created a topic, subblogs not reachable anymore since update, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Images stopped loading on multisite subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    same problem since yesterday suddenly. it seems the .htaccess url rewrite stopped working. I also…

    1 year ago

  • Created a topic, does what it says, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, works just fine., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, caused white screen of death, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Network Latest Posts] multiple instances thumbnail issue", on the site WordPress Support Forums:
    in case you have a look, it now works, but because of an awefull hack,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Network Latest Posts] multiple instances thumbnail issue", on the site WordPress Support Forums:
    interestingly, the samples you have on your site, are all pulling the images from blog.dir/2/*…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Network Latest Posts] multiple instances thumbnail issue", on the site WordPress Support Forums:
    thank ypou so much for looking into this. Unfortunately I can't find the reason why…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Network Latest Posts] multiple instances thumbnail issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi thanks for your response! yes I actually changed the site's name, which broke the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Network Latest Posts] multiple instances thumbnail issue, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, wp ditewide tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress MU Sitewide Tags Pages] SWT comment counts", on the site WordPress Support Forums:
    yikes! any viable solutions for this for WP3.4.1? Also, has anyone come across a solution,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP e-Commerce] Its not free", on the site WordPress Support Forums:
    a productive post would be to recommend an alternative you are satisfied with.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Shadowbox JS] Source files always missing...", on the site WordPress Support Forums:
    that is a bit of a pitty, as this was working fine for multisites previously...…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shadowbox JS and WP Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    (I know this post is a bit older) yes. since the latest update of shadowbox-js,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin WP-Insert] dashboard side bar invisible while plugin is active", on the site WordPress Support Forums:
    weird, but my usual ctrl+F5 did not make a change, but actually deleting my browsers…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin WP-Insert] dashboard side bar invisible while plugin is active", on the site WordPress Support Forums:
    I have now reinstalled the plugin 3 times, and this still hapens everytime I activate…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BuddyPress Groupblog] language files, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "switching primary blog to newly created blog", on the site WordPress Support Forums:
    I found this: update_user_meta( get_current_user_id(), 'primary_blog', $blog->userblog_id ); am I on the right path?

    3 years ago

  • Created a topic, switching primary blog to newly created blog, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BuddyPress Activity Stream Bar] Features", on the site WordPress Support Forums:
    I like it, does what it says, no issues until now... small thing \I noticed…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats] Installation of Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    same thing. install jetpack, too much trouble, uninstalled it again, reinstalled wordpress stats. stats work…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Stats - Timestamp is too old", on the site WordPress Support Forums:
    same problem..

    3 years ago

  • Posted a reply to "P2 titles disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    no. I just installed the newest version, and this still happens. On a side note:…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.1 new install: can't create subblogs", on the site WordPress Support Forums:
    Ha!! solved. NOT a wordpress bug. I am using a dedicated Server, and my server…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.1 new install: can't create subblogs", on the site WordPress Support Forums:
    @Ipstenu interesting: since I installed WP database manager, the tables DO get created... might have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.1 new install: can't create subblogs", on the site WordPress Support Forums:
    @praeix: deleting and creating a new blog does not help. I also notice anoterh weirdness…

    3 years ago

  • Posted a reply to "wordpress 3.1 new install: can't create subblogs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, @Andrea_r: sorry, I thought blogs.dir/NUMBER/files/gets created on blog creation, not first upload of media…

    3 years ago

  • Created a topic, wordpress 3.1 new install: can't create subblogs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago