WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

songdove

Profile picture of songdove
  • Member Since: January 14th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "3.9.2 update broke several plugins and themes", on the site WordPress Support Forums:
    Update that since changing themes, one of the four plugins came back. My calendar plugin,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.9.2 update broke several plugins and themes", on the site WordPress Support Forums:
    Ugh. . . either my typing is blurry, or you're not reading everything I type.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.9.2 update broke several plugins and themes", on the site WordPress Support Forums:
    I couldn't even get 2014 to come up in the themes/live preview earlier today, but…

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.9.2 update broke several plugins and themes", on the site WordPress Support Forums:
    I've already been on the phone with my webhost. The error 500's were coming from…

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.9.2 update broke several plugins and themes", on the site WordPress Support Forums:
    No error messages, and I finally found a theme that works. The theme I was…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Minamaze not working correctly on WP 3.9.2", on the site WordPress Support Forums:
    Can't help with that theme, but Sliding Doors and a number of others I've tried…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Visual Editor issue after 3.9.2 update", on the site WordPress Support Forums:
    My theme isn't liking the 3.9.2 upgrade either and I'm having trouble finding one that…

    1 month ago

  • Created a topic, 3.9.2 update broke several plugins and themes, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "3.9.2 breaks my login", on the site WordPress Support Forums:
    I had to ftp into my webhost, rename all my plugins, then go back through…

    1 month ago

  • Created a topic, Any chance of updating this for 3.9.2?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "White screen trying to publish or edit posts since 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    Sort of. Mailpoet tech support seems loathe to actually do live troubleshooting, which means they…

    3 months ago

  • Posted a reply to "MailPoet Newsletter plugin (v2.6.6) slowing down site", on the site WordPress Support Forums:
    Well, still trying to get them to help me. I currently have to deactivate their…

    3 months ago

  • Posted a reply to "MailPoet Newsletter plugin (v2.6.6) slowing down site", on the site WordPress Support Forums:
    My site is timing out when creating new posts for the past week or so,…

    3 months ago

  • Posted a reply to "White screen trying to publish or edit posts since 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Renee, I just went through the plugins, and found the culprit. Apparently the offending…

    3 months ago

  • Created a topic, White screen trying to publish or edit posts since 3.9.1, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Is it possible to add photo captions on Newsletter?", on the site WordPress Support Forums:
    I just finished highly-recommending this plugin to a non-profit ministry. They told me to go…

    7 months ago

  • Created a topic, Confirm shortcode?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Great newsletter system!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, WP3.8 - Am I blind, or did the ability to view/edit scheduled posts disappear?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Installed on 3.7.1 - screens not saving settings, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Cart66Lite - Tax not being added - lack of shipping request???, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Pages, posts, categories, and gridproducts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart66Lite didn't create following pages:", on the site WordPress Support Forums:
    closed

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart66Lite didn't create following pages:", on the site WordPress Support Forums:
    Found the codes in the create-pages.php file. Not sure why it didn't work on it's…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart66Lite didn't create following pages:", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, I need the shortcodes. The page names are correct, so that got rid of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cart66Lite didn't create following pages:", on the site WordPress Support Forums:
    Cancel that. Pages created by other carts I was testing with and had trashed, appear…

    1 year ago

  • Created a topic, Cart66Lite didn't create following pages:, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Installed on multisite wp site - works on primary wp site, not on secondary site, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, wp 3.5.1 and PN 1.2.39 - only sending emails when I log in???, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: LiveAgent free chat & helpdesk] New version 3.0.3 is out!", on the site WordPress Support Forums:
    No, nothing happened, no email, zilch. I'm still looking around.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: LiveAgent free chat & helpdesk] New version 3.0.3 is out!", on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure? The "create your account" button depresses, but nothing happens. . .

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: LiveAgent free chat & helpdesk] New version 3.0.3 is out!", on the site WordPress Support Forums:
    Is this compatible with version 3.5.1?

    2 years ago

  • Posted a reply to "New problems", on the site WordPress Support Forums:
    I had to reapply the latest wp 3.5.1 update. Everything is working now.

    2 years ago

  • Posted a reply to "wp 3.5.1 comments/pings broken after latest update?", on the site WordPress Support Forums:
    sorry, it appears to be working, not sure what changed however.

    2 years ago

  • Created a topic, wp 3.5.1 comments/pings broken after latest update?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "New problems", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vadim, Something seems to be wrong since the latest wp update itself. My test…

    2 years ago

  • Created a topic, New problems, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Paid feature coming later???", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for pointing that out. One request though. . . now that I see what…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Paid feature coming later???", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the link to the test post: http://songdove.fa-ct.com/wordpress-mu/?p=578 This is with: Process post throught…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Paid feature coming later???", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vadim, I understand the issue with editing in one place not being wise for…

    2 years ago

  • Created a topic, Paid feature coming later???, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "3.5 upgrade (via fresh upload) media library broken", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it myself. I hadn't replaced an old .htaccess line correctly. Instead of following this…

    2 years ago

  • Created a topic, 3.5 upgrade (via fresh upload) media library broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.8.6 to 2.9.2 wp-admin access failing", on the site WordPress Support Forums:
    I contacted my host about it. I was able to eventually upgrade all the way…

    2 years ago

  • Posted a reply to "using wp mu 2.8.6 - can't find checkbox after activation", on the site WordPress Support Forums:
    Solved, I had to upgrade to 3.1.4 before I saw the checkbox.

    2 years ago

  • Posted a reply to "using wp mu 2.8.6 - can't find checkbox after activation", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated the site to 2.9.2, deactivated then reactivated this plugin, still can't see the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.8.6 to 2.9.2 wp-admin access failing", on the site WordPress Support Forums:
    I tried a second time and it worked this time.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade from 2.8.6 to 2.9.2 wp-admin access failing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that is the latest version of wordpress mu from what I can tell in…

    2 years ago

  • Created a topic, Upgrade from 2.8.6 to 2.9.2 wp-admin access failing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, using wp mu 2.8.6 - can't find checkbox after activation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago