WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

soberbobo

Profile picture of soberbobo
  • Member Since: April 8th, 2013
  • Posted a reply to "Media Query Width 100%???", on the site WordPress Support Forums:
    I'm afraid I do not see how this will help me with my problem. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Media Query Width 100%???", on the site WordPress Support Forums:
    What do you mean?

    4 months ago

  • Created a topic, Media Query Width 100%???, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Chrome initial rendering issues, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Dashboard Restrictions", on the site WordPress Support Forums:
    That is what I feared. Thank you.

    5 months ago

  • Created a topic, Dashboard Restrictions, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, star rating showing as letter S on 1 pc only, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so your comment on the white space and the wp=config-sample.php got me thinking. So…

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    I read something about filezilla having complications with its formatting on transfers by someone but…

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    UTF-8 without BOM is selected.

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely nothing changed. I saved a copy of the untouched original. Tried to re-upload that…

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    I used notepad++

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    This is what I was adding why I messed with it in the first place.…

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I used filezilla to download my wp-config.php then re-uploaded right back where it was.

    7 months ago

  • Posted a reply to "uploading wp-config.php filezilla", on the site WordPress Support Forums:
    Originally I had this error "Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/twist/public_html/wp-config.php on line…

    7 months ago

  • Created a topic, uploading wp-config.php filezilla, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Adding a to Site Title, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Recent blog posts in a Div instead of in entire page, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Span tags in the Site Title and Site Description", on the site WordPress Support Forums:
    Ok thanks, I'm going to copy this message to a Mantra Theme post. I dont…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Span tags in the Site Title and Site Description", on the site WordPress Support Forums:
    Using an FTP just copy it into the child theme folder?

    10 months ago

  • Posted a reply to "Span tags in the Site Title and Site Description", on the site WordPress Support Forums:
    So this may need to be moved to another category, but, I have a child…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Span tags in the Site Title and Site Description", on the site WordPress Support Forums:
    I know how to add a span with a class and customize it but WordPress…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Span tags in the Site Title and Site Description", on the site WordPress Support Forums:
    Without being able to add the span tags though how would I accomplish this? I…

    10 months ago

  • Created a topic, Span tags in the Site Title and Site Description, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "z-index issues perhaps?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry folks, got it resolved. Had to add !important to the z-index. I'm assuming it…

    11 months ago

  • Posted a reply to "z-index issues perhaps?", on the site WordPress Support Forums:
    Also, please try the second row of links. Its not only the main navigation that…

    11 months ago

  • Created a topic, z-index issues perhaps?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Link background of drop-downs prior hover state", on the site WordPress Support Forums:
    That did it. Thank you so much. I will check my "!important"'s as well and…

    11 months ago

  • Created a topic, Link background of drop-downs prior hover state, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago