WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

slicksno

Profile picture of slicksno
  • Member Since: April 29th, 2008
  • Posted a reply to "Artificer WooTheme a little off after WooCommerce 2.0 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I had this same issue with the Mystile template. What I did was found all…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] "Deselect this option to disable all caching functionality." Clar", on the site WordPress Support Forums:
    I have to agree, I am new to this plugin and this scenario is confusing…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Post Title Special Character Escape Codes", on the site WordPress Support Forums:
    In case anyone is having the same issue as I was, check the link below,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Post Titles Appear with HTML Character Codes instead of Characters", on the site WordPress Support Forums:
    The beta worked for me as well. Thank you!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Post Titles Appear with HTML Character Codes instead of Characters", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue with ampersands on my sidebar widget. Some posts with…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Post Title Special Character Escape Codes", on the site WordPress Support Forums:
    I am having a similar issue with ampersands on my sidebar widget. Some posts with…

    4 years ago

  • Created a topic, Sociable 3.4.4 - Disable Sociable setting not working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Tags: tagging "pages" and Tag Clouds", on the site WordPress Support Forums:
    Did you take that post_type piece out of the the query that I posted above?…

    6 years ago

  • Posted a reply to "what am I doing wrong here?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I was not thinking about that aspect of it. But I have found that…

    6 years ago

  • Posted a reply to "what am I doing wrong here?", on the site WordPress Support Forums:
    I played around with it for a little while, but couldn't get it to do…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 Admin Ajax Javascript Broken", on the site WordPress Support Forums:
    The other thing that I tried was rolling back my installation to 2.5 and just…

    6 years ago

  • Posted a reply to "JQuery causing system slowdown after 2.5.1 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    I will check that out, thanks. The funny thing is that I rolled back to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "what am I doing wrong here?", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like there is something off with the <div> tags and their widths. First thing…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tag cloud to pages?", on the site WordPress Support Forums:
    Checkout http://wordpress.org/support/topic/172412 It may be what you are looking for.

    6 years ago

  • Posted a reply to "tag pages not working on wp 2.5", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have anymore info? I was getting a 404-error for a while but that…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Tags: tagging "pages" and Tag Clouds", on the site WordPress Support Forums:
    There is a plugin called tags4page - http://wordpress.org/extend/plugins/tags4page/ I found a bunch of ways to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "can you tag individual pages?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes you can use tags4page plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/tags4page/ Hope this helps.

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5.1 Image/Media Uploader problems", on the site WordPress Support Forums:
    I have created a post about my problem with jquery - http://wordpress.org/support/topic/174877 - since it…

    6 years ago

  • Created a topic, JQuery causing system slowdown after 2.5.1 upgrade, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5.1 Image/Media Uploader problems", on the site WordPress Support Forums:
    And the requests from jquery start piling up before I even try to upload files...…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5.1 Image/Media Uploader problems", on the site WordPress Support Forums:
    My problem seems to be that there are hundreds of autosave jquery.js requests that are…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 Admin Ajax Javascript Broken", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having a problem with creating a post or uploading images. I can't…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not being displayed", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem but it but just started recently or I just…

    6 years ago

  • Posted a reply to "before more tag bug FIXED in podpress", on the site WordPress Support Forums:
    After taking a look at the code, I made some changes that seem to work.…

    6 years ago

  • Posted a reply to "before more tag bug FIXED in podpress", on the site WordPress Support Forums:
    The code listed above was already in my version of podpress_class.php and the player does…

    6 years ago