WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

slamb0513

Profile picture of slamb0513
  • Member Since: August 28th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Media Gallery Image Preview Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    maybe not

    6 years ago

  • Posted a reply to "Media Gallery Image Preview Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    bump-skii

    6 years ago

  • Posted a reply to "Media Gallery Image Preview Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    This has to be stored in some sort of database table?

    6 years ago

  • Created a topic, Media Gallery Image Preview Not Working, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Sidebar Widget URLs not linking correctly., on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "How do I add those sponser ads to my sidebar ?", on the site WordPress Support Forums:
    right, that's what I use. AdSense has many different sizes. 125x125, text based or image…

    7 years ago

  • Posted a reply to "How do I add those sponser ads to my sidebar ?", on the site WordPress Support Forums:
    I use AdSense on mine. I added the code directly to the sidebar.php file.

    7 years ago

  • Posted a reply to "CGI Error With Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Bueller? Bueller? Anyone? Anyone?

    7 years ago

  • Posted a reply to "CGI Error With Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? When I don't use permalinks, I get URLs created that look like the following:…

    7 years ago

  • Created a topic, CGI Error With Pages, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago