WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

singfa

Profile picture of singfa
  • Member Since: October 21st, 2010
  • Posted a reply to "Information about multi site that have multi DB", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thank you very much.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Information about multi site that have multi DB", on the site WordPress Support Forums:
    OK, so it doesn't work on single site but work with entire WPMU when backup…

    2 months ago

  • Created a topic, Information about multi site that have multi DB, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Canbe installed on multisite system?", on the site WordPress Support Forums:
    So, on other site in the network, don't work... Only for the network Admin. In…

    2 months ago

  • Created a topic, Canbe installed on multisite system?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Validating access token error", on the site WordPress Support Forums:
    And when i click on the button Submit test post to Facebook, i have this…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Validating access token error", on the site WordPress Support Forums:
    OK, i Re-Authorized the on the facebook account and now when i want to resubmit…

    7 months ago

  • Created a topic, Validating access token error, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels)", on the site WordPress Support Forums:
    In the opinion of wpmudev.org : "1-5,000 blogs/sites you should be fine with your WordPress…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels)", on the site WordPress Support Forums:
    I think it will not be too hard to find a solution because the multi…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels)", on the site WordPress Support Forums:
    I hope this add-on will be made ​​as soon, since this plugin is made for…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels)", on the site WordPress Support Forums:
    The table prefix in the database _wrdp1_a for andreas090demo.bhostpro.com is wp_14_ The table prefix in…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels)", on the site WordPress Support Forums:
    Now i see that the database base name for andreas090demo.bhostpro.com is: _wrdp1_a I use the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels)", on the site WordPress Support Forums:
    So, I wanted to clone the site andreas090demo.bhostpro.com where I have created some posts and…

    10 months ago

  • Created a topic, NS Cloner don't copy the content of pages and posts (tabels), on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, After account confirmation the script send three times the password, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Fatal error: Call to undefined function bp_get_root_domain() in /home/domain/, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "When I click on the button Register for an account, nothing happens", on the site WordPress Support Forums:
    I used the widget Join My Site Widget and and on the Registration page: [join-this-site]…

    1 year ago

  • Created a topic, When I click on the button Register for an account, nothing happens, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, we can use this plugin with another video links ?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Improper Namespacing", on the site WordPress Support Forums:
    I have a problem to show the Custom Meta widget only for Logged-out users. If…

    2 years ago

  • Created a topic, How to set to not redirect admins or authors ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "I can't access my website after installed 6 SCAM security", on the site WordPress Support Forums:
    It's OK now, it was the allocated memory in php.ini and i solved the problem.

    2 years ago

  • Created a topic, I can't access my website after installed 6 SCAM security, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Invoice - Web Invoice and Billing] Billing cycles", on the site WordPress Support Forums:
    OK, thank you for the information.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-Invoice - Web Invoice and Billing] Billing cycles, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: eShop] Warnings thrown all over the place", on the site WordPress Support Forums:
    Hello after I did the update, I can not activate the plugin when I want…

    4 years ago