WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

shawna1

Profile picture of shawna1
  • Member Since: February 6th, 2013
  • Created a topic, How to Alphabetize User Roles in Dropdown Menu, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Vimeo Videos are not loading", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue, but with YouTube instead.

    11 months ago

  • Created a topic, How to Add Thank You Email, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Can not see thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue as well still. Any help would be great. Thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails and text no longer align after update", on the site WordPress Support Forums:
    @webtinkering I used the test version that Hector posted above and it worked fine. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails and text no longer align after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hector, Thanks so much! The test version worked for me!

    1 year ago

  • Posted a reply to "2.0.3 Update Issues", on the site WordPress Support Forums:
    I updated to version 2.0.6 and am still having the same issues as before (thumbnail…

    1 year ago

  • Created a topic, fancybox-iframe not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails and text no longer align after update", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have the same issue. I would like to know if there is a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "2.0.3 Update Issues", on the site WordPress Support Forums:
    Ok great thank you!

    1 year ago

  • Created a topic, Thumbnails & Titles off center, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 2.0.3 Update Issues, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "The Buttons Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    All the buttons on the player have disappeared for me too (I'm using WP 3.5.1.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails have stopped working with WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    @gormley, that worked! Thanks so much!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails have stopped working with WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice. I used margin-right:18px; in order to align all the thumbnails, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails have stopped working with WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Yesterday everything was fine, but today I noticed on all browsers the bottom thumbnail (I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails have stopped working with WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hector, I tried the development version and the thumbnails show up in WordPress 3.5.1!…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails have stopped working with WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thumbnails aren't showing up for me either. However I can save the checkbox in the…

    2 years ago