WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

shabicht

Profile picture of shabicht
  • Member Since: March 20th, 2012
  • Posted a reply to "Force at start of post", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that would still require to enter something. I was hoping for a fully automatic…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Force at start of post, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Imporper Handling of 550 and 503 error", on the site WordPress Support Forums:
    Well, if nothing else, the issue has been logged and maybe someone will come across…

    7 months ago

  • Created a topic, Imporper Handling of 550 and 503 error, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Doesn't want to send over 1000 emails, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Works perfectly, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Excellent theme!!!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Windows Phone 8 WordPress App Posts Not Being Tweeted", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, the edit was done via the app.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Windows Phone 8 WordPress App Posts Not Being Tweeted", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, checking "Do not post Tweets by default (editing only)" posting (and getting a tweet)…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Windows Phone 8 WordPress App Posts Not Being Tweeted", on the site WordPress Support Forums:
    As a further follow up, it was not the upgrade that fixed the issue, but…

    1 year ago

  • Created a topic, Windows Phone 8 WordPress App Posts Not Being Tweeted, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "links open to new window", on the site WordPress Support Forums:
    That is a function of your theme. YOu need something like: <a href="<?php print esc_html(get_syndication_permalink($post->ID));…

    2 years ago

  • Posted a reply to "BUG:syndicationdataqueries.class.php", on the site WordPress Support Forums:
    You could fix this in the codebase: https://github.com/radgeek/feedwordpress/blob/master/syndicationdataqueries.class.php if the project allows for it.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Has FeedWordPress been discontinued??", on the site WordPress Support Forums:
    For those of you still getting the error "The data could not be converted to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Mark this post as [resolved]. Turning off "Optimize IN clauses" fixed the issue.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Rolled back mysql to CentOS repo. Same issue. mysqladmin Ver 8.42 Distrib 5.1.66, for redhat-linux-gnu…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Rolled back to: PHP 5.3.3 (cli) (built: Jul 3 2012 16:53:21) Copyright (c) 1997-2010 The…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    To eliminate this as a theme issue I tried both "Twenty Ten" and "Twenty Twelve",…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    I've done some testing. Whenever I turn on the 2012.1218 version I get the following…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Tried the repair/optimize, and it didn't fix the issue: The wp_users table is okay. The…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    No I didn't try to repair it. I'll see if I can try that this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. I tried upgrading to 2010.1212 and to 2012.1218 and both…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FeedWordPress] Site is mega slow when the plugin is active", on the site WordPress Support Forums:
    As an added note, I had to increase my MySQL the max_allowed_packet to 8M in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FeedWordPress] Site is mega slow when the plugin is active", on the site WordPress Support Forums:
    I should also mention that I have 1000+ feeds syndicated. I think the issue is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: FeedWordPress] Site is mega slow when the plugin is active", on the site WordPress Support Forums:
    You need more RAM. I have found that 2GB of RAM seems to do the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] Wrong version 8.3 in 8.4", on the site WordPress Support Forums:
    As long as that is the only change, I'm fine with not having a version…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Subscribe2] Wrong version 8.3 in 8.4, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] DNS PTR in addition to _remote_ip", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved by adding: elseif ( '_remote_host' == $name ) $output = $_SERVER['REMOTE_HOST']; To: /var/www.port25.com/www/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/special-mail-tags.php Also…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] DNS PTR in addition to _remote_ip, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] Registered users get email, but no public users", on the site WordPress Support Forums:
    yahoo was blocking my seed account

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] Registered users get email, but no public users", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, seems to be an issue on my end.

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Subscribe2] Registered users get email, but no public users, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago