WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

sgwatwp

Profile picture of sgwatwp
  • Member Since: December 20th, 2012
  • Posted a reply to "How to remove non-facebook/twitter comment form", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion, but I tried that. When I check the "Users must be…

    8 months ago

  • Created a topic, How to remove non-facebook/twitter comment form, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "I want to conditionally display ads based on other ads", on the site WordPress Support Forums:
    This specific question is resolved.

    9 months ago

  • Posted a reply to "I want to conditionally display ads based on other ads", on the site WordPress Support Forums:
    Eric, Thanks for the tip. I think I solved my problem. Maybe this is something…

    10 months ago

  • Created a topic, I want to conditionally display ads based on other ads, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Updating the Changelog, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Fill out form before download?", on the site WordPress Support Forums:
    I believe this will do the trick http://wordpress.org/extend/plugins/email-before-download/ But you will also need the Contact…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin had bugs but they have been fixed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't access the manage slideshow tab", on the site WordPress Support Forums:
    I just updated to 2.1 and the problems are gone. I can see all the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "\n Displayed in Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Cool. Glad this helped someone.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Empty alt attribute on images", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Curtiss - I made these changes and they're doing exactly what I wanted. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slides show on site, but not in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Nope. While I do have a dev site and environment, this was not the case…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slides show on site, but not in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. I'll take a look and let you know what I find.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slides show on site, but not in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Apply - no. Order Slides - yes. When I click Order Slides it takes me…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slides show on site, but not in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    I have 1 gallery at the moment. If I click "Manage Slides" without any "single"…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slides show on site, but not in wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    I have 56 slides in a gallery. Slides also don't show up for me in…

    1 year ago

  • Created a topic, \n Displayed in Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Empty alt attribute on images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Change custom field name, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How-to: Edit Tinymce editor textarea height from 5000px to 1000px ?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I had this same issue and found this thread while searching for a solution.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Blank Pages [post.php , options.php]", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Olivda2! I had 2 <?php ... ?> sections in my functions.php file. When…

    2 years ago

  • Created a topic, A quick review is useful, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Titles and Meta is broken in the setup panel", on the site WordPress Support Forums:
    vetpeter, I was thinking the same thing - that this might be a theme related…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Titles and Meta is broken in the setup panel", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having this problem. It's a javascript problem as that's what displays the contents…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Titles & Meta page is blank", on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone have any idea where this .js file is loaded in? There seems to…

    2 years ago

  • Created a topic, Script Syntax Error: Unexpected token &, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Titles & Meta page is blank, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago