WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

sfortune

Profile picture of sfortune
  • Member Since: April 15th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Widgets not showing up after MailPoet attack, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Remove access to theme/plugin items on top Admin menu bar, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Change number of slides based on device responsiveness, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Change position of logo to left of navigation", on the site WordPress Support Forums:
    I haven't figured it out just yet but am working on it... IE is always…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Change position of logo to left of navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to you both for the quick response!!! After hours of frustrating tries on my…

    2 months ago

  • Created a topic, Change position of logo to left of navigation, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Menu displaces when using Chrome for any item with sub-items, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Posts/fonts not loading properly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, looking forward to it! And to seeing your new theme as well.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Posts/fonts not loading properly in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up using a plugin to advise users to please use another browser or…

    1 year ago

  • Created a topic, Posts/fonts not loading properly in IE, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Great theme, love it!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Duplicator] Installer prechecks - Database connection failed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Lifeinthegrid, apologies for delay in getting back to you -- forgot to click "notify…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Addtoany dialog showing at the top of my site", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Micropat... not sure about the browsers as it only happens *sometimes*. Also, sometimes it…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Duplicator] Installer prechecks - Database connection failed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons] Addtoany dialog showing at the top of my site", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I am getting the same problem... mine happens sometimes and stays, and then sometimes…

    2 years ago