WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

sfcohen

Profile picture of sfcohen
  • Member Since: April 21st, 2010
  • Posted a reply to "Lightroom LR/Blog PLUGIN!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Eric-- Sorry, I actually can't remember where I left this. For various reasons, it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Lightroom LR/Blog PLUGIN!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Jon-- I've been using the LR/Blog plugin. Yes, it's easy. I don't use Aperture,…

    2 years ago

  • Created a topic, media file contains errors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, local development vs. unpublished pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack possibly causes problems with media library?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Shadow box not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Matt -- I have something of the opposite situation: Shadowbox is working and I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! I checked the plugin page and I'm not sure whether this addresses my problem…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Library not displaying media", on the site WordPress Support Forums:
    Help - I'm having a similar problem (I think)... Some media files (.jpgs) are randomly…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Embedding .swf", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Sarah. I think I've got the NextGen Flashviewer installed, but now I'm confused about…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Embedding .swf", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Sarah-- I'm having a related problem - I uploaded a Lightroom gallery but I…

    3 years ago

  • Created a topic, site statistics counting visits to stats page?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, floats not working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago