WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

scottwermter

Profile picture of scottwermter
  • Member Since: December 1st, 2007
  • Created a topic, Pro Version?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Pages not found", on the site WordPress Support Forums:
    Very odd. I have the permalink structure set to Post name = http://devlodge.dev/sample-post/ This "should"…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Pages not found", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like this. http://devlodge.dev/?gpages=testing2

    6 months ago

  • Posted a reply to "CSS in themes style.css", on the site WordPress Support Forums:
    I did do that and I am not certain. I am attaching a pic of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Pages not found", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, yes I do see them in the wp-admin menu and if I click view…

    6 months ago

  • Posted a reply to "CSS in themes style.css", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, the very last thing in my style.css and I am not using a child…

    6 months ago

  • Created a topic, Pages not found, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, CSS in themes style.css, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Groups Page, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, PSN and Xbox Live, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Request or help to add checkboxes, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Add multiple pages?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah that makes sense, thanks!

    7 months ago

  • Created a topic, Add multiple pages?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Query posts by category not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have actually found the issue. There was nothing wrong with the code, it is…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Adding a source link to bottom of syndicated posts?", on the site WordPress Support Forums:
    @guyapi I have the same issue in that any post query trying to order by…

    7 months ago

  • Created a topic, Query posts by category not working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.6 --> blockUI requires jQuery v1.2.3 or later", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm this plugin was causing the error for me. I de-activated all plugins…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Avatar link issue", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the plugin has updated since I last looked. There some more options but…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Avatar link issue", on the site WordPress Support Forums:
    I did not find a resolution to this. Now that it has come back up…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Zip file not being created", on the site WordPress Support Forums:
    I downloaded and installed the developer version of Duplicator and it works now.

    1 year ago

  • Created a topic, Zip file not being created, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Group Blog Option - Fresh Install", on the site WordPress Support Forums:
    In your wordpress dashboard under settings there should Website Setup. Is that what you are…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add feeds website title to post title?", on the site WordPress Support Forums:
    @talgalili Thank you, that is Perfect! That is exactly what I needed and then some!

    1 year ago

  • Created a topic, Add feeds website title to post title?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Redirect goes to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    Marking as resolved.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Avatar uploads break", on the site WordPress Support Forums:
    This was resolved with BuddyPress 1.7.1

    1 year ago

  • Created a topic, Formatting in group description not saving, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Avatar uploads break, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add username to logged in text", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks windmark. I did see this code but I am trying to get it on…

    1 year ago

  • Created a topic, Add username to logged in text, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Avatar link issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Buddypress core tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly no, I do not. I moved on and decoded not use it. Someday if…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Beware Crashed my Site!", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know what happened? I paid for the pro version today and it installed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Buddypress core tabs", on the site WordPress Support Forums:
    @TPdaking - Are you using multisite?

    1 year ago

  • Posted a reply to "PLEASE READ THIS ******", on the site WordPress Support Forums:
    I do realize that, no need to be condescending. Just trying to be informative. At…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Buddypress core tabs", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have a fresh install anymore but it still will not display the menu.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cloud Tag URL's not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am on the right track. It is an issue with non-buddypress themes and ajax…

    1 year ago

  • Posted a reply to "PLEASE READ THIS ******", on the site WordPress Support Forums:
    I have found some ajax based links do not work with buddypress 1.7beta and that…

    1 year ago

  • Created a topic, Cloud Tag URL's not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Buddypress core tabs", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed this in my error logs. Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/esolodge/public_html/wp-content/plugins/buddypress-custom-profile-menu/templates/groups/index.php'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BuddyPress Group Tags] tag url", on the site WordPress Support Forums:
    I am having an issue like this. Did you ever figure this out?

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to fix cloud links on tag directory?", on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever figure this out?

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Buddypress core tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update. I created a fresh wordpress multisite with only buddypress 1.7beta and the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No Buddypress core tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestions. I disabled all plugins except buddypress and switched to the default…

    1 year ago

  • Created a topic, No Buddypress core tabs, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Redirect goes to wp-admin", on the site WordPress Support Forums:
    It does look like the roles are not mapping correctly. That pobably has something to…

    1 year ago

  • Created a topic, Redirect goes to wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Rename Blog", on the site WordPress Support Forums:
    I got this. I felt dumb after asking as all I needed to do was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "High memory usage on multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks catacaustic. I re-evaluated what I was trying to do and where I wanted to…

    1 year ago

  • Created a topic, High memory usage on multisite, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago