WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ScottCCC

Profile picture of ScottCCC
  • Member Since: November 23rd, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Captcha not displaying in forms in IE", on the site WordPress Support Forums:
    The problem turned out to be the vertical column coding on the pages, which was…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Captcha not displaying in forms in IE", on the site WordPress Support Forums:
    I made the change and indeed the odd bullets disappeared but the captcha does not…

    4 months ago

  • Created a topic, Captcha not displaying in forms in IE, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not seeing tabs within settings window", on the site WordPress Support Forums:
    As expected I wasn't "looking in the right place". Once you check one of the…

    12 months ago

  • Created a topic, Not seeing tabs within settings window, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "No galleries visible in "Visual" view in WP", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Richard. I switched to the TwentyTwelve theme and disabled all the plugins except JetPack…

    1 year ago

  • Created a topic, No galleries visible in "Visual" view in WP, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excerpt picking up blockquote tag, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hit wall in adding sites to a multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    I'm now getting a number of 'array' errors, and I've concluded that I probably should…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hit wall in adding sites to a multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help, Mika. Could you get me to the next level? 1. I've…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite problem - 403 & 404 html errors", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. I'd installed the domain-mapping piece. My problem turned out to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Hit wall in adding sites to a multisite network", on the site WordPress Support Forums:
    I've figured out my problem and thought I'd pass it along... Apparently, add-on domains only…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite problem - 403 & 404 html errors", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry I'm not any help here but I'm having the same issue. Have you…

    1 year ago

  • Created a topic, Hit wall in adding sites to a multisite network, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Updating home page images", on the site WordPress Support Forums:
    Silly me, I figured it out - using the select featured image link!

    1 year ago

  • Created a topic, Updating home page images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Subdomains and multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your on-the-spot help. I'll head in that direction.

    4 years ago

  • Created a topic, Subdomains and multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago