WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

saphod

Profile picture of saphod
  • Member Since: January 24th, 2007
  • Posted a reply to "Post pagination and RSS feeds", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to Maxe from the German WordPress Forum (http://bit.ly/f80Eb4), the answer can be found in…

    4 years ago

  • Created a topic, Post pagination and RSS feeds, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "is_plugin_active", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the function, which was exactly what I needed, since the is_plugin_active() function from…

    4 years ago

  • Created a topic, Two languages using MU / Network in WordPress 3.0, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Help on RegEx needed (for the_content filter)", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I tried your regex with RegExr ( http://gskinner.com/RegExr/ ), and it didn't work. Try…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Help on RegEx needed (for the_content filter)", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that's some hard liquor, I will have to look at that a long time…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Help on RegEx needed (for the_content filter)", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, please, come on!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Help on RegEx needed (for the_content filter)", on the site WordPress Support Forums:
    Someone? I am sure there must be some RegEx pro's among us! :-D

    4 years ago

  • Created a topic, Help on RegEx needed (for the_content filter), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hook/Filter for auto embed function of WP?", on the site WordPress Support Forums:
    After some searching, I found a different filter to use: embed_oembed_html in wp-includes/media.php. Since it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "filter hook for built-in oEmbed providers (e.g. youtube)", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to achive my task by using the embed_oembed_html-filter - see http://wordpress.org/support/topic/416648. Thanks, anyway!…

    4 years ago

  • Posted a reply to "filter hook for built-in oEmbed providers (e.g. youtube)", on the site WordPress Support Forums:
    Hi notroon, since you tried something similar as I do, maybe you can help me…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hook/Filter for auto embed function of WP?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I've tried it, but it doesn't work. :'-( Actually, it has to be $data->type…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hook/Filter for auto embed function of WP?", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: In class-oembed.php, it says for the function data2html()(which provides the oembed_dataparse filter) on line…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hook/Filter for auto embed function of WP?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi t31os_, I think pointing me to the wp-includes/class-oembed.php was a really good idea... in…

    4 years ago

  • Created a topic, Hook/Filter for auto embed function of WP?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Theme Preview on WordPress not working!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but credits should go out to monodistortion for this. :-)

    5 years ago

  • Posted a reply to "Theme Preview on WordPress not working!", on the site WordPress Support Forums:
    I am using WordPress 2.7.1 on one project, and I had the same problem. The…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SyntaxHighlighter] Configuration?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "template_redirect: How do I get the permalink?", on the site WordPress Support Forums:
    Ooops... I have just seen that I posted a similar problem already (7 months ago,…

    5 years ago

  • Created a topic, template_redirect: How do I get the permalink?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, AJAX throwing JavaScript errors?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Polls] error: fvd is not defined", on the site WordPress Support Forums:
    I am getting a similar error that has to do with tw-sack.js - please see…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Difference Between Filter Hooks: the_content vs. the_content_rss", on the site WordPress Support Forums:
    As I just found out on phpxref.com, there is a loop-function called the_content_rss where the…

    6 years ago

  • Created a topic, Feed Output With "Random Posts" And "Simple Tags", on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG replaces each & with &", on the site WordPress Support Forums:
    Any idea if this has been changed in WP 2.7? I am still on 2.6.5…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Page Template Problems with 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, TheSooFoo! That actually worked - now I have the dropdown box back. Sweet! (WP…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG replaces each & with &", on the site WordPress Support Forums:
    Even if I don't switch, it happens. I have a post with "&&". Everytime I…

    6 years ago

  • Created a topic, WYSIWYG replaces each & with &, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Difference Between Filter Hooks: the_content vs. the_content_rss, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SyntaxHighlighter Plus] Suggestions", on the site WordPress Support Forums:
    Another suggestion: How about the possibility to set the starting line number? Currently, I see…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: All in One SEO Pack] All In One SEO Pack - Deletes the title of the blog on the frontpage", on the site WordPress Support Forums:
    Same as DeanK, everything works fine on my site -- installed October 24 (CEST).

    6 years ago

  • Posted a reply to "publish_post And Posts Scheduled In The Future", on the site WordPress Support Forums:
    Works, see this post.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Still Showing Despite User Role Is Author", on the site WordPress Support Forums:
    OK, it was all about the user level in "add_submenu_page" and "add_options_page". I set it…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Plugins Still Showing Despite User Role Is Author", on the site WordPress Support Forums:
    Akismet was updated to 2.2.1 and seems to work fine now. Still, the above plugins…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] DO NOT UPGRADE THIS PLUGIN", on the site WordPress Support Forums:
    @france1972: I use Simple Tags, too, but I am having no problems. Maybe a browser…

    6 years ago

  • Posted a reply to "publish_post And Posts Scheduled In The Future", on the site WordPress Support Forums:
    Did some research: http://codex.wordpress.org/Post_Status_Transitions Can I use future_to_publish to catch scheduled posts?

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] DO NOT UPGRADE THIS PLUGIN", on the site WordPress Support Forums:
    OK, the blank dashboard seemed to be because I had an "index.php" in my plugins…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] DO NOT UPGRADE THIS PLUGIN", on the site WordPress Support Forums:
    Tags are there again, no more Firebug errors. Seems like the blank dashboard is not…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] DO NOT UPGRADE THIS PLUGIN", on the site WordPress Support Forums:
    Firebug is showing: document.getElementById("akismet-stats-frame") is null resizeIframeInit() (?)() (?)() (?)()(function () { return a.call(this, D);…

    6 years ago

  • Created a topic, Plugins Still Showing Despite User Role Is Author, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Akismet] DO NOT UPGRADE THIS PLUGIN", on the site WordPress Support Forums:
    Yip... same here. I also get a blank dashboard page every now and then. Does…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Ajax Edit Comments] Ajax Edit Comments Quit Working with 2.6 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    When I press "Delink" within the comments admin panel, I get a blank page and…

    6 years ago

  • Replied to an idea, Prevent Blog Owner's eMail From Being Used By Others

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Ajax Edit Comments] Ajax Edit Comments Quit Working with 2.6 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't work if a comment is held for moderation (which is on purpose). If…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Ajax Edit Comments] Ajax Edit Comments Quit Working with 2.6 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Even with 2.2.2.0, it's still not working on my blog... :'-( Same as before: when…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Error: TinyMCE is Undefined", on the site WordPress Support Forums:
    Doh --> SirStuey just said what I wrote, and now here is my useless post.…

    6 years ago

  • Replied to an idea, Prototype Compression

    6 years ago

  • Suggested an idea, Prototype Compression

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Ajax Edit Comments] Ajax Edit Comments Quit Working with 2.6 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting... when I am logged in and look at the comments in the single post…

    6 years ago