WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

SandyMe

Profile picture of SandyMe
  • Member Since: April 8th, 2011
  • thesitecrew.com
  • Owner at SandyMeier.com, LLC dba TheSiteCrew.com
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Not with 3.9.2 and Bones", on the site WordPress Support Forums:
    I found out that my problem was my own fault. A browser extension was blocking…

    6 days ago

  • Created a topic, Awesome Plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Posted a reply to "No longer working", on the site WordPress Support Forums:
    I am so sorry for troubling you. This was entirely my fault. A Firefox browser…

    6 days ago

  • Posted a reply to "No longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely. Here are a couple of sites having trouble. http://goo.gl/9LB7yK http://goo.gl/zIVsnK

    6 days ago

  • Created a topic, No longer working, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "Not with 3.9.2 and Bones", on the site WordPress Support Forums:
    Not working for me either with 3.9.2 on multiple sites with a variety of themes.

    7 days ago

  • Created a topic, Awesome, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't save or publish new posts", on the site WordPress Support Forums:
    My problem was caused by the Jetpack Spelling and Grammar function being activated.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Can't save or publish new posts", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I discovered that I can save while in visual…

    6 months ago

  • Created a topic, Redirecting to wp-admin/install.php, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Works Great!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Awesome Plugin!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Works Great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Love Eli's GOTMLS plugin!", on the site WordPress Support Forums:
    Same for me. Sucuri completely missed it and this plugin found it and removed it…

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Pipes "|" for selectable email recipient doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Found the solution to my problem. I removed the spaces before and after pipes and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sending to different addresses based on checkbox selected", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you graphicpilot! That solved my problem. I've been trying to find the solution for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Pipes "|" for selectable email recipient doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the exact same problem. I tried ppavlovic's fix but got an error message.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "how to remove thousads of approved spam comments", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent advice cjbmeb14 and majorhameed! Thank you. Worked perfectly!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesn't show links in manager", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue for me.

    1 year ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent! Just what I was looking for., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Smart Slideshow widget broken", on the site WordPress Support Forums:
    That worked perfectly for me. Thanks joshguss!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Easy FancyBox] Need Nav off everywhere but gallery pages", on the site WordPress Support Forums:
    This helped me a lot. Thank you.

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress hacked, stripped to the bones and still there", on the site WordPress Support Forums:
    The same thing happened to me today. I can't find it! I've manually looked at…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Modal image upload box not fully loading in admin since upgrade to 3.1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Had the same problem. Resetting the plugins worked. Thanks.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Another request or sed help to remove Base64 infection", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with sites using 3.3.1 at godaddy :(

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media Editor Cuts Off Display of Landscape Images", on the site WordPress Support Forums:
    Me too. Same exact problem.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Frontpage-Slideshow] Headers Already Sent Out", on the site WordPress Support Forums:
    You just saved me countless of hours searching! Thank you! Thank you! Thank you!

    3 years ago