WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

saharusa

Profile picture of saharusa
  • Member Since: May 13th, 2009
  • Created a topic, Fatal error - post-type editing after upgrading to v1.5.5, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Not working with WordPress SEO, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Why this options isn't part of the core ?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Request - Order per category, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Works perfect!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Variables Appear for Labels in Popup when Ultimate TinyMCE is also Enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, For quick & dirty way to solve this, it is possible to add the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Variables Appear for Labels in Popup when Ultimate TinyMCE is also Enabled", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Did you manage to fix that ?

    7 months ago

  • Created a topic, Upgrade deleted custom templates, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, No thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Child categories disappearing from admin columns", on the site WordPress Support Forums:
    change $taxonomy_name... Create array with all your taxonomies..

    8 months ago

  • Posted a reply to "Child categories disappearing from admin columns", on the site WordPress Support Forums:
    This isn't a bug specific to this plugin, it is due to changes in wp…

    8 months ago

  • Created a topic, Category sort, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Can't get child terms", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like you need to clean the terms cache Calling this once do the job,…

    8 months ago

  • Created a topic, Can't get child terms, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Images on front side appear as https", on the site WordPress Support Forums:
    Update: also without 'force_ssl_admin' in wp-config, image serve from https. if I uncheck the Force…

    10 months ago

  • Created a topic, Images on front side appear as https, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Default Blog] New Version 1.0 alpha", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Is this plugin still under development ? If not, is there any alternative…

    11 months ago

  • Posted a reply to "No tracking after upgrading to 2.8.4 on WP 3.4.2 Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I confirm that problem is solved with version 2.8.6 Thanks a lot !

    2 years ago

  • Created a topic, Thanks for amazing plugin!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "No tracking after upgrading to 2.8.4 on WP 3.4.2 Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I tried 2 hours ago Do you want me to try with the latest svn…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No tracking after upgrading to 2.8.4 on WP 3.4.2 Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, No JS with version 2.8.5 (I'm back on 2.8.3 which is still working fine)…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP SlimStat] SlimStat no longer showing some reports", on the site WordPress Support Forums:
    main js file isn't printed anymore with versions 2.8.4 & 2.8.5 on wordpress 3.4.2 (MU)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Force SSL error with WP Native Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed as solved with version 1.3.9. Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "No tracking after upgrading to 2.8.4 on WP 3.4.2 Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    CDN wasn't enabled at all...

    2 years ago

  • Created a topic, No tracking after upgrading to 2.8.4 on WP 3.4.2 Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Duplicate content", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about this, but I was rush, the above isn't right. even after I deleted…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Duplicate content", on the site WordPress Support Forums:
    After some more digging it seems like something related to WordPress HTTPS plugin When I…

    2 years ago

  • Created a topic, Duplicate content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Force SSL error with WP Native Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Subdomain for admin only ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Almost perfect but worth 5 star !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Admin Menu Editor] Suggestion: Custom admin menu per Role / Capability / User, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Admin Menu Editor] Multilingual", on the site WordPress Support Forums:
    Would like to see some WPML support as well

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] https rewrite rules problem", on the site WordPress Support Forums:
    Where can I find documentation regarding dynamic parts and W3TC (mfunc) ?

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] https rewrite rules problem", on the site WordPress Support Forums:
    When I used WP Super Cache, I set late_init to 1 so function within function.php…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] https rewrite rules problem", on the site WordPress Support Forums:
    After checking the logs, this is the Fatal error I get: Fatal error: Call to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: W3 Total Cache] https rewrite rules problem", on the site WordPress Support Forums:
    This is my setup: Red Hat EL5 (2 servers) (APC 3.1.9 installed on each for…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: W3 Total Cache] https rewrite rules problem, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP e-Commerce] Absolute garbage, rabbit hole of bugs.", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know if shopp using custom post-type ? and if there is multilingual support…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] late init (mfunc) isn't working with version 0.9.9 and wp 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone ? (I meant wpsc 0.9.9.9) The thing is the function is running php code…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] late init (mfunc) isn't working with version 0.9.9 and wp 3.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analyticator] Problem with multi Profiles", on the site WordPress Support Forums:
    Still not working (v6.1.2) The problem occur only with multi profiles on same domain

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Post Sorting] Not working with WP 3.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Analyticator] Problem with multi Profiles, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AStickyPostOrderER] does this work with 3.01 ?", on the site WordPress Support Forums:
    working fine on 3.0.1, 3.0.2, 3.0.3

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: AStickyPostOrderER] 2.9.1 compatibility (Trash)...", on the site WordPress Support Forums:
    Directly after WHERE post_type = 'post' So it will looks like this: if ( $croer_cat…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Role Editor] Editor can Edit Admin!!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Vladimir, Things are back to normal now.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Role Editor] Editor can Edit Admin!!", on the site WordPress Support Forums:
    Latest version brings back this old problem, Editor got Administrator power now.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Facebook Connect] Like button make shortcodes run in the HEAD, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Image Widget] Searching Media Library Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Same here, WP 3.0.1 Plugin 3.2.2 Inserting image only works when selecting from first page…

    4 years ago