WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ryanoz

Profile picture of ryanoz
  • Member Since: March 29th, 2007
  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] 1 random image", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. Please help.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] 1 random image, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] 2.6 broke my gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that oh so helpful post. Dipshit. oh. sorry I don't do tech support…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] 2.6 broke my gallery", on the site WordPress Support Forums:
    wth kind of weird crap is that.

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery], on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: nextGen Gallery] display 'un'linked image", on the site WordPress Support Forums:
    bump

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: nextGen Gallery] display 'un'linked image", on the site WordPress Support Forums:
    using the code above is just resizing a thumbnail of the image, not the actual…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: nextGen Gallery] slideshow / lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    yep your right! I use my own theme, but yea somehow I didn't have <?php…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: nextGen Gallery] slideshow / lightbox not working", on the site WordPress Support Forums:
    the issue is here: http://vsartsalabama.org/mission It is a problem with wordpress 2.6

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow Stopped Working??", on the site WordPress Support Forums:
    same problem! Still looking for solution.

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox not working after upgrade to WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    So jspirko... how did you get yours to work? are you still using WP 2.6…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Thickbox not working after upgrade to WP 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    same problem. slideshows don't work and none of the effects including lightbox. Its the only…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: nextGen Gallery] slideshow / lightbox not working, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    well I figured it out. I don't know why I thought WP-FLV was included in…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Flash video code from a news site not working", on the site WordPress Support Forums:
    you should just use this: http://code.google.com/p/swfobject/

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: nextGen Gallery] display 'un'linked image", on the site WordPress Support Forums:
    anybody?

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    no. I'm dealing with PAGES, and the problem is when switching from "HTML" to "VISUAL"...…

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    really? just can't do it at all huh? where is that <don't_auto_format_this_stuff> tag?

    6 years ago

  • Created a topic, forum chat / help, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    yea. I must have installed a while back and forgot, I thought it was in…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: nextGen Gallery] display 'un'linked image, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    its not just one page. Its a site with about 7 pages. I've set it…

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    ok screw it. only way this is going to work then is if I turn…

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    nothing? well, i've search the whole forum. There are several ways to turn auto-formatting off,…

    6 years ago

  • Posted a reply to "FLV movie - javascript in page", on the site WordPress Support Forums:
    oh. I got this working. I just changed the wp-flv plugin to output the swfobject…

    6 years ago

  • Posted a reply to "clients and auto-formatting", on the site WordPress Support Forums:
    I know its a common issue and I'm looking thru this forum for a solution.…

    6 years ago

  • Created a topic, clients and auto-formatting, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [WP-FLV] outputting different mark-up, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "FLV movie - javascript in page", on the site WordPress Support Forums:
    yea. but the problem is that the client will be logging in to make changes/updates…

    6 years ago

  • Posted a reply to "FLV movie - javascript in page", on the site WordPress Support Forums:
    no I don't think that is going to work. I'm using WP just for content…

    6 years ago

  • Created a topic, FLV movie - javascript in page, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "moving WP to root", on the site WordPress Support Forums:
    ok. that fixed it. Thanks

    6 years ago

  • Posted a reply to "moving WP to root", on the site WordPress Support Forums:
    yea done tried that also. still not working. the link above has a link at…

    6 years ago

  • Posted a reply to "moving WP to root", on the site WordPress Support Forums:
    made the change. still not working. when I try domain.com/wp-admin it goes to this: domain.com/temp/wp-login.php?redirect_to=%2Fwp-admin%2F…

    6 years ago

  • Posted a reply to "moving WP to root", on the site WordPress Support Forums:
    this is in the .htaccess right now: # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase…

    6 years ago

  • Created a topic, moving WP to root, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: iinclude page], on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Widget working fine, but gallery page not", on the site WordPress Support Forums:
    you don't need 'mode', just this: [album=id,extend]

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Insert code in sidebar ?", on the site WordPress Support Forums:
    <?php $showalbum = '[album=delnorte_album,compact]'; $showalbum = apply_filters('the_content', $showalbum ); echo $showalbum; ?> well, this does…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Insert code in sidebar ?", on the site WordPress Support Forums:
    trying to do the same thing

    6 years ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery (display galleries from template)", on the site WordPress Support Forums:
    make sense? So say I wanted to display all the galleries in 'album1' in a…

    6 years ago

  • Created a topic, NextGen Gallery (display galleries from template), on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar help needed", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see a sidebar. If you want your links at the top, just cut…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar help needed", on the site WordPress Support Forums:
    do you have a url for us to look at?

    7 years ago

  • Posted a reply to "Why is the value of this variable changing?", on the site WordPress Support Forums:
    yoshi- Thank you so much, that works perfect. This is much more efficient and actually…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Why is the value of this variable changing?", on the site WordPress Support Forums:
    sure. Although, I think I understand what is going on. But let me describe in…

    7 years ago

  • Posted a reply to "spacing around images not working", on the site WordPress Support Forums:

    7 years ago

  • Posted a reply to "Wordrap around picture", on the site WordPress Support Forums:
    try img { float: right; padding: 10px; } in your style.css

    7 years ago

  • Posted a reply to "Why is the value of this variable changing?", on the site WordPress Support Forums:
    We don't read this forum moment by moment. It's not like we get paid to…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Change Post Date on PAGE", on the site WordPress Support Forums:
    Kafka- does this just display the date of a page? Can you change the date…

    7 years ago