WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rwwood

Profile picture of rwwood
  • Member Since: May 18th, 2010
  • Created a topic, Admin post-new.php question, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Multiple PayPal recipients?", on the site WordPress Support Forums:
    bump

    1 year ago

  • Created a topic, Multiple PayPal recipients?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook Page Publish] Post to Facebook group?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Post to Facebook group?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Admin post editing templates, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Admin post template overrides, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Attachments] Need to insert mp3 player on page created by plugin", on the site WordPress Support Forums:
    No, that doesn't change anything. I still am not getting the player. Don't spend a…

    2 years ago

  • Created a topic, header warning refers to non-existant line, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Attachments] Need to insert mp3 player on page created by plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, here's the template.php file for the listing page. <?php /** * This is the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Attachments] Need to insert mp3 player on page created by plugin", on the site WordPress Support Forums:
    It's from a paid theme by iThemes. If you tell me what I'm looking for,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Auto Attachments] Need to insert mp3 player on page created by plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the mp3 files are attached to each of the posts on the listing page.…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Auto Attachments] Need to insert mp3 player on page created by plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Image wrapping creates invalid markup", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I knew that, and finally figured out that for some reason there was an…

    2 years ago

  • Created a topic, Image wrapping creates invalid markup, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Ultimate TinyMCE] Buttons not appearing in editor", on the site WordPress Support Forums:
    I figured this out right after I posted my original. I had forgotten that I…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Ultimate TinyMCE] Buttons not appearing in editor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "adding widgets to sidebar.php disables page specific sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    I figured out the problems from this post and made the corrections. Thanks for you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "adding widgets to sidebar.php disables page specific sidebars", on the site WordPress Support Forums:
    I've read over and tried everything there and related, however I think the problem is…

    2 years ago

  • Created a topic, adding widgets to sidebar.php disables page specific sidebars, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Coding problem", on the site WordPress Support Forums:
    It turned out to be a missing curly bracket. Duh.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Coding problem", on the site WordPress Support Forums:
    That didn't work, so here's the link to the file on pastebin.com link on pastebin

    2 years ago

  • Created a topic, Coding problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe in Category name", on the site WordPress Support Forums:
    Finally I figured out how to fix this, albeit in a way that I don't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe in Category name", on the site WordPress Support Forums:
    I just realized that the forum parsed the code, even though it was inside code…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe in Category name", on the site WordPress Support Forums:
    Any new ideas on this problem? It definitely has to do with the apostrophe in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Next post in category based on menu order", on the site WordPress Support Forums:
    I just figured out that I could change the publishing date for the posts and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe in Category name", on the site WordPress Support Forums:
    The slug in the category is the same as what I have in the code,…

    2 years ago

  • Created a topic, Next post in category based on menu order, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Apostrophe in Category name", on the site WordPress Support Forums:
    I tried using the code as you posted it and got blank pages for the…

    2 years ago

  • Created a topic, Apostrophe in Category name, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Theme Locations" on menu admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK. I didn't remember having done that on the local site. In any case, it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Theme Locations" on menu admin page", on the site WordPress Support Forums:
    I went ahead and deleted everything from the live site, all files, the database, everything.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Theme Locations" on menu admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Well, apparently you didn't understand the problem. The twenty-ten theme has a menu that is…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Theme Locations" on menu admin page", on the site WordPress Support Forums:
    But even using the twenty-ten default theme and no modules enabled results in not being…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Theme Locations" on menu admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I went ahead and switched to the twenty-ten theme on both the local and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Missing "Theme Locations" on menu admin page", on the site WordPress Support Forums:
    - Tried deactivating all plugins: no change - Well, since everything is working fine on…

    4 years ago

  • Created a topic, Missing "Theme Locations" on menu admin page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Automatic plugin update doesn't display progress", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it's not a big deal in the sense that the plugin does get updated,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Automatic plugin update doesn't display progress", on the site WordPress Support Forums:
    bump

    4 years ago

  • Posted a reply to "Baffling category-specific sidebar problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I missed that slightly strange coding in the get_sidebar docs. Funny because in the…

    4 years ago

  • Created a topic, Baffling category-specific sidebar problem, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Automatic plugin update doesn't display progress, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SMS Text Message] code error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Custom menu item not getting current-menu-item class added, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "chocotheme ==> slight problem with 1024 x768 screen resolution", on the site WordPress Support Forums:
    Dates aren't showing because they are cut off by the width of your screen resolution.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Ask Apache Password Protect] Can't write to .htpasswda3, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Chocotheme: changing the navegation options, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error When Implementing the Menu Management System", on the site WordPress Support Forums:
    It doesn't look like you've defined any arguments for wp_nav_menu(). Check out the examples on…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Smartlinker] Error message upon activation", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, that took care of it. Thanks for your prompt support.

    4 years ago