WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rreimche

Profile picture of rreimche
  • Member Since: December 9th, 2011
  • Posted a reply to "Custom post type archive is now 404 on one of sites, all use same theme.", on the site WordPress Support Forums:
    Well, setting permalinks to "Post title", or how is it in english, and flushing permalinks…

    8 months ago

  • Created a topic, Custom post type archive is now 404 on one of sites, all use same theme., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Cusom fields for comment_for() are not displayed if logged in, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom taxonomy somehow is not being added", on the site WordPress Support Forums:
    The problem was in name conflict with another taxonomy.

    2 years ago

  • Created a topic, Custom taxonomy somehow is not being added, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template hierarchy does not work correct.", on the site WordPress Support Forums:
    I've figured it out. In oder for archive page of a custom type to exist…

    2 years ago

  • Created a topic, Template hierarchy does not work correct., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange behavior -- closing "/" in some tags are cut out during render.", on the site WordPress Support Forums:
    It makes problem with code validation. And that drives SEO-Guys nuts and they ask me…

    2 years ago

  • Created a topic, Strange behavior -- closing "/" in some tags are cut out during render., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Somehow my code based on Settings API doesnt work OK, can't figure out why, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Roll tags over all tags, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "A complex problem with displaying custom posts using parameters from $_GET", on the site WordPress Support Forums:
    The problem was solved when I changed the names of the variables.

    2 years ago

  • Posted a reply to "File download link gives 404, file exists. Very weird.", on the site WordPress Support Forums:
    by me now too... strange... I'm starting to think it could be something about the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "File download link gives 404, file exists. Very weird.", on the site WordPress Support Forums:
    http://demo.romanreimche.com/questtravel/tours/rovos-rail-претория-кейптаун/ The link is approximately in the middle of the page, arranged by an orange…

    2 years ago

  • Created a topic, File download link gives 404, file exists. Very weird., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "A complex problem with displaying custom posts using parameters from $_GET", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Ahmed. Advices on the redirect problem would also be very helpful ,)

    2 years ago

  • Posted a reply to "A complex problem with displaying custom posts using parameters from $_GET", on the site WordPress Support Forums:
    I've just figured out that when value of the taxonomy $_GET variable equals custom taxonomy…

    2 years ago

  • Created a topic, A complex problem with displaying custom posts using parameters from $_GET, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem inserting custom taxonomy terms into on Options page.", on the site WordPress Support Forums:
    perhaps I should say that then I use $terms this way: $options = array( array(…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problem inserting custom taxonomy terms into on Options page.", on the site WordPress Support Forums:
    Actually the code #2 is the second edition of "my" code ,) the first was:…

    3 years ago

  • Created a topic, Problem inserting custom taxonomy terms into on Options page., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago