WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Roybot06

Profile picture of Roybot06
  • Member Since: July 9th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Fatal Error: Out of Memory, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Header Image gives wrong src link to image", on the site WordPress Support Forums:
    It is only for this asset. My header.php and all of my URL's are working.…

    11 months ago

  • Created a topic, Header Image gives wrong src link to image, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Header image adds additional "http://" in front of url of header image", on the site WordPress Support Forums:
    I tried explaining that to the last two mods for this problem, but for whatever…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Header image adds additional "http://" in front of url of header image", on the site WordPress Support Forums:
    Note, I did run it with on the default theme(s, both twentytwelve and twentythirteen) with…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Header image adds additional "http://" in front of url of header image", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, not trying to come off as short. The site is live as we…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Header image adds additional "http://" in front of url of header image", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so I've done that a multitude of times, also the client doesn't want me…

    12 months ago

  • Created a topic, Header image adds additional "http://" in front of url of header image, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Updated install of WP to 3.6.1 causes extra http to show up in src of header img", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.discoveredmagazine.com/ I currently have it down in maintenance mode.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Updated install of WP to 3.6.1 causes extra http to show up in src of header img", on the site WordPress Support Forums:
    Yes sir, did that. To no avail.

    12 months ago

  • Created a topic, Updated install of WP to 3.6.1 causes extra http to show up in src of header img, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "After updating Expound Framework and WP install; header image adds extra "http:"", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Still the same issue. The media library won't even show the copies of the…

    12 months ago

  • Posted a reply to "After updating Expound Framework and WP install; header image adds extra "http:"", on the site WordPress Support Forums:
    I did. The option it tells me in both cases is "Insert you custom header…

    12 months ago

  • Posted a reply to "After updating Expound Framework and WP install; header image adds extra "http:"", on the site WordPress Support Forums:
    After doing research, I'm leaning toward this being a problem with the 3.6.1 update. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After updating Expound Framework and WP install; header image adds extra "http:"", on the site WordPress Support Forums:
    Under Appearance > Header. It then tells me to pick a picture from the media…

    1 year ago

  • Posted a reply to "After updating Expound Framework and WP install; header image adds extra "http:"", on the site WordPress Support Forums:
    That's the thing, it was doing it before the Expound update, but I accepted both…

    1 year ago

  • Created a topic, After updating Expound Framework and WP install; header image adds extra "http:", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media (MP3) won't play on site", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, now I'm having trouble uploading the files to the site using the media upload…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media (MP3) won't play on site", on the site WordPress Support Forums:
    I'll try uploading a test file to see if it is just these two files.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media (MP3) won't play on site", on the site WordPress Support Forums:
    My website in question is here. Any help would be greatly appreciated. Also, don't think…

    1 year ago

  • Created a topic, Media (MP3) won't play on site, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago