WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

RomSocial

Profile picture of RomSocial
  • Member Since: May 8th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Warnings after moving to production on php 5.4?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Naif, Great response, and fast fix! New version does not have any warnings!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Warnings after moving to production on php 5.4?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Naifamoodi, Sent email with config. I did not change the repeatable setting, at least…

    6 months ago

  • Created a topic, Warnings after moving to production on php 5.4?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Does not appear on the site (minification issue?)", on the site WordPress Support Forums:
    I hacked a bit into it, adding the jQuery loader to the .js file with…

    7 months ago

  • Created a topic, Does not appear on the site (minification issue?), on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Some posts return 404 in single view with qts", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up creating the new posts and deleting the ones that were having trouble.…

    8 months ago

  • Created a topic, Some posts return 404 in single view with qts, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "two problems with ShareThis", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to revive the relatively old thread, I had a discussion with Annie, and maybe…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Facebook button on AJAX content", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Kasal, I have figured it out, just needed to add correct parse code, it…

    11 months ago

  • Created a topic, Facebook button on AJAX content, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Applying for Ajax loaded posts.", on the site WordPress Support Forums:
    I got it to display twitter and g+ buttons by including the scripts a the…

    11 months ago

  • Created a topic, Applying for Ajax loaded posts., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Use of the inline styles in output, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Can we get number of shares with custom buttons?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, How to disable filters on certain pages?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Nice looking but does not work, dangerous...", on the site WordPress Support Forums:
    I managed to restore the website only after going to the phpmyadmin and changing all…

    1 year ago

  • Created a topic, Nice looking but does not work, dangerous..., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slow performance", on the site WordPress Support Forums:
    I'm really sorry, I'm a bit colorblind... looking at the tooltips, the big chunk is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Settings not work in Lite Version", on the site WordPress Support Forums:
    Nice fix, the image appears normally after today's update. Right now I'm concerned with performance.…

    1 year ago

  • Created a topic, Slow performance, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Settings not work in Lite Version", on the site WordPress Support Forums:
    Note to developer: It looks like you have changed the settings location from the array…

    1 year ago

  • Created a topic, Multi language setup, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Using big images for stripe slideshow, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago