WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rogstamp

Profile picture of rogstamp
  • Member Since: October 2nd, 2013
  • Posted a reply to "Right Footer widget not on the right since v1.5", on the site WordPress Support Forums:
    Doh ! Yep it's looking fine now. Sorry :/

    9 months ago

  • Created a topic, Right Footer widget not on the right since v1.5, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Problem with Image captions after 3.7 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed here too.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for telling us.... Marking this resolved as the new update fixed the problem. Thanks…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    It's been fixed, we're just waiting on the update : http://wordpress.org/support/topic/problem-with-image-captions-after-37-upgrade/page/2?replies=52#post-4807091

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem with Image captions after 3.7 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Will this come through via the update built into WP or do we have to…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    How long does it usually take for bugs like this to be addressed please ?

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry being dim, just looked at the code and it's pretty obvious it will turn…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Will that turn off captions ?

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a screen shot from Chrome's developer tools it shows the width of the caption…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I can confirm that seems to work.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    My captions are fine... but images are disappearing in the editor if they are right…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    OK well I did the manual upgrade and replaced the appropriate files and folders and…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it does. There's one thing I have yet to try and that's a manual…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    It's still the same - the center aligned images are on the left and the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Of course, but start your own thread please :)

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    Screenshot one shows image that is center aligned but shifted to left Two shows disappearing…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    http://www.thestampbook.co.uk/ Looks fine but it's not effecting the front end....it's the editor where the problem…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    OK so I am not alone. As reported by me above I tried the suggestions…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    I have now and still the same...also the same in IE...

    10 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editor with 3.7 update", on the site WordPress Support Forums:
    In Twenty Thirteen the problem persists. Deactivated all plugins and still it persists...

    10 months ago

  • Created a topic, Messed up editor with 3.7 update, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Page dependent header images ?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot, I forgot to let you know I managed to get it to…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Where is CSS loaded ?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks Tomas :)

    11 months ago

  • Posted a reply to "Where is CSS loaded ?", on the site WordPress Support Forums:
    No I did not. I found the problem, I forgot I was using Cloudflare on…

    11 months ago

  • Created a topic, Where is CSS loaded ?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Gallery not working as desired, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Page dependent header images ?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tomas, I will give that a go :)

    11 months ago

  • Created a topic, Page dependent header images ?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Nice minimal fresh theme, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Showcase your Tiny Forge site or mod", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tomas, great theme you developed here and perfect for my needs. Many thanks for…

    11 months ago