WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

robine

Profile picture of robine
  • Member Since: April 29th, 2008
  • Posted a reply to "[Plugin: SEO Tools] SEO-Tool gives white pages", on the site WordPress Support Forums:
    No one?

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SEO Tools] SEO-Tool gives white pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Elastic Theme Editor] any documentation available?", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: it does show a Saved message, but it appears very quick and light. Unfortunatly,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Elastic Theme Editor] any documentation available?", on the site WordPress Support Forums:
    Not getting the Saved message..when I click the "Save Theme" button, it just opens the…

    4 years ago

  • Replied to an idea, Trust me when I edit HTML

    5 years ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Config file, legitimate question", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh, thanks abunch. I am having trouble with updating automaticly, thought this could be the…

    5 years ago

  • Created a topic, Config file, legitimate question, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to an idea, Theme Switcher

    5 years ago

  • Posted a reply to "Update to 2.7 -> Fatal error: Cannot use string offset as an array", on the site WordPress Support Forums:
    Does it work for your you now? I am getting the same error with a…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Cannot unset string offsets in /wp-includes/widgets.php on line 622", on the site WordPress Support Forums:
    Please anyone? I am getting the same error with a fresh install in a database…

    6 years ago

  • Posted a reply to "ex0tic", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    6 years ago

  • Posted a reply to "HELP - My WordPress is down !", on the site WordPress Support Forums:
    this means you have included the header.php file twice somewhere!

    6 years ago

  • Posted a reply to "Sub category - parent category post problem", on the site WordPress Support Forums:
    yup i had the same problem..i just deleted all pages..still haven't got an answer to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Magazine Style", on the site WordPress Support Forums:
    yup still suspended!

    6 years ago

  • Created a topic, ex0tic, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Lost Password", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, I fixed it through phpmyAdmin, thanks!

    6 years ago

  • Created a topic, Lost Password, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago