WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

robhob

Profile picture of robhob
  • Member Since: May 11th, 2012
  • Created a topic, Site within a site, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Modal Horizontal Alignment", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks jdgrade, made the change and it works perfectly.

    2 months ago

  • Created a topic, Sales Staff Listing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Rounded Corners", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent, thanks

    2 months ago

  • Created a topic, Rounded Corners, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "NextGEN breaks slider and background images", on the site WordPress Support Forums:
    I've just tried to upgrade from 2.0.40 to 2.0.58 and encountered the same problem. The…

    5 months ago

  • Created a topic, Paging through images, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "NextGEN breaks slider and background images", on the site WordPress Support Forums:
    Also experienced issues. Fixed when back on the previous version.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Advice on creating a customer portal", on the site WordPress Support Forums:
    Hello I ended up using a plugin called Absolute Privacy (http://www.johnkolbert.com/portfolio/wp-plugins/absolute-privacy) to manage access to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Post by Email", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy The site in question is http://kempstonrecruitment.co.za/, I resolved the issue with Jetpack by…

    7 months ago

  • Created a topic, Post by Email, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Strict Debugger: edefining already defined constructor for class googlefonts", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent! Thanks

    7 months ago

  • Posted a reply to "Vantage Theme meta slider", on the site WordPress Support Forums:
    I've come right. I deleted and reinstalled the meta slider plugin and that solved the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Vantage Theme meta slider", on the site WordPress Support Forums:
    @mmoni I've got the same problem.

    8 months ago

  • Posted a reply to "shortcode not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Found this that gives a little more detail: http://make.wordpress.org/core/2013/04/08/audio-video-support-in-core/

    8 months ago

  • Posted a reply to "shortcode not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I've disabled the Audio Player plugin and am busy switching to the built-in audio player.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "shortcode not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I've just had the same problem. The code that WordPress was inserting looked like this:…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Customise Appz one page theme", on the site WordPress Support Forums:
    Even though it's a free theme?

    10 months ago

  • Created a topic, Customise Appz one page theme, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Login Image Alignment", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved

    11 months ago

  • Posted a reply to "Login Image Alignment", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, all sorted.

    11 months ago

  • Created a topic, Login Image Alignment, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Order Form Plugin, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Absolute Privacy Plugin not working at all", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, that was me being dumb! I was viewing the site in another tab on…

    11 months ago

  • Created a topic, Absolute Privacy Plugin not working at all, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Advice on creating a customer portal, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Site blank after upgrading to 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I managed to fix this one! It was quite easy. I simply renamed the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Site blank after upgrading to 3.6", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Boris, just tried that but it didn't make any difference. I've since figured out…

    1 year ago

  • Created a topic, Site blank after upgrading to 3.6, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Homepage Slider and Home Middle Section Overlapping", on the site WordPress Support Forums:
    Got a reply back from StudioPress. The following was suggested: Edit the style.css file: .featured…

    1 year ago

  • Created a topic, Homepage Slider and Home Middle Section Overlapping, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    Ended up adding this to the custom CSS: .logo img { margin-left: 165px; } @media…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slideshow not loading - Spinner Just Spins", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've given up on this one and gone for Slideshow instead: http://wordpress.org/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/ It works…

    1 year ago

  • Posted a reply to "First image not visible", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, this morning I decided that the best way to overcome this issue was to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "First image not visible", on the site WordPress Support Forums:
    Anybody managed to figure this one out? My images are quite large so by the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I'll give it a bash later. I'm going to leave this topic open and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi wp-21 Unfortunately I still haven't managed to figure out how to center the logo.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    I have created a child theme and am using the Edit CSS plugin provided by…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I see what you mean. My logo now though has returned to the left…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've updated the CSS as you suggested. What do you mean by remove the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, my bad. Here goes: http://www.oohlaladecor.co.za

    1 year ago

  • Created a topic, Colorway Lite - Center Logo - off center on phone/tablet, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Slideshow not loading - Spinner Just Spins, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, NextGen Gallery Slideshow Sort Order, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesnt send the mail.", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, got it figured out. The mail was being blocked so I installed WP-Mail-SMTP and…

    1 year ago

  • Created a topic, default to index.html but allow user to type to index.php and get the php page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Form emails not sent from Mac users", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I sent a mail using CF7 v7.3 around midday to both my work and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Form emails not sent from Mac users", on the site WordPress Support Forums:
    I've got the same problem. I've reverted back to 7.3 which seems to work although…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Form submit not reaching my inbox", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've spent the morning trying to figure out how to downgrade to version 7.3.3.3.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Doesnt send the mail.", on the site WordPress Support Forums:
    Yesterday I reverted to the previous version and sent a mail which I received this…

    1 year ago