WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

robansell

Profile picture of robansell
  • Member Since: July 3rd, 2013
  • Created a topic, Does not work with 3.6, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Plugin Compatiability - Multiple Accounts, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Only show widget to contributor role", on the site WordPress Support Forums:
    I think that I got it! current_user_can('level_1') Is this correct? Regards Rob

    1 year ago

  • Created a topic, Only show widget to contributor role, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Scheduler not working as expected, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Time Fix Multi Domain, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin crashes website", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Steve I really appreciate the help. One thing that I can tell you, is…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin crashes website", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Steve I installed it on another server on a fresh install, and it worked…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin crashes website", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Steve I have sent you an email through the contact form. Kind regards Rob

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin crashes website, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    I found these articles useful in resolving my mod_rewrite issue : http://xmodulo.com/2013/01/how-to-enable-mod_rewrite-in-apache2-on-debian-ubuntu.html http://www.lavluda.com/2007/07/15/how-to-enable-mod_rewrite-in-apache22-debian/

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David I have fixed the problem with the permalinks. I had to enable mod_rewrite…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    HI David I think I may have found the problem. Something to do with mod-rewrite…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David Sent you another email this morning - still having issues - this time,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David Thanks - I have sent you another email. Getting better, but still having…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks David I still encountered a problem with the new plugin, but only 1 problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error restoring tables using migrate", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David Thanks for the comprehensive answer : Old Client API library version : mysqlnd…

    1 year ago

  • Created a topic, Error restoring tables using migrate, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago