WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

rmiddleton

Profile picture of rmiddleton
  • Member Since: December 26th, 2008
  • Posted a reply to "Lost images, rewrite not right?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, sorry, got it fixed and was after hours so I didn't take time to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "What controls RSS feed? 2 sites, 1 works, 1 doesn't", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that works on each site, but not on Network Admin. I did find fix.php…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lost images, rewrite not right?", on the site WordPress Support Forums:
    Permalink Settings: Month and name http://websites.msdpt.k12.in.us/technology/2014/07/sample-post/ So: http://websites.msdpt.k12.in.us/technology/files/2014/03/Chromebooks.jpg is suppose to equal http://websites.msdpt.k12.in.us/wp-content/blogs.dir/30/files/2014/03/Chromebooks.jpg But instead…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Lost images, rewrite not right?", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I think I know what happened. In trying to solve the no feed issue…

    2 months ago

  • Posted a reply to "What controls RSS feed? 2 sites, 1 works, 1 doesn't", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see that as an installed plugin. It is not an option under Network…

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Feed Error", on the site WordPress Support Forums:
    closing this and opening new thread on graphic issue

    2 months ago

  • Created a topic, Lost images, rewrite not right?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Feed Error", on the site WordPress Support Forums:
    Well, seem to have the 'feed' error resolved. Magically started working. (Hate when things happen…

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Feed Error", on the site WordPress Support Forums:
    If you try to click on a picture it displays an error. http://websites.msdpt.k12.in.us/sa/files/2014/05/honors-day-2014.jpg In "Media"…

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Feed Error", on the site WordPress Support Forums:
    All plugins are disabled both as Network Admin and on some of the sites I…

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Feed Error", on the site WordPress Support Forums:
    This makes it look like it may be a blank line issue, but I have…

    2 months ago

  • Created a topic, What controls RSS feed? 2 sites, 1 works, 1 doesn't, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "RSS Feed Error", on the site WordPress Support Forums:
    Using Firefox 30.0 you can View Page Source and see that the feed information is…

    2 months ago

  • Created a topic, RSS Feed Error, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Link Manager - multisite - Suffusion - not on Toolbar", on the site WordPress Support Forums:
    Just installed it to a single WP site, same result. Links are still active, but…

    2 months ago

  • Created a topic, Link Manager - multisite - Suffusion - not on Toolbar, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "multisite links", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem, if anyone knows of a solution...

    2 months ago

  • Posted a reply to "Crashed multisite on install", on the site WordPress Support Forums:
    Glad we are both working!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Crashed multisite on install", on the site WordPress Support Forums:
    Mine was a theme that didn't support it. Changed the theme, removed the plugin, put…

    4 months ago

  • Created a topic, Crashed multisite on install, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "blank site, blank dashboard after upgrade to 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    That's the field I needed! Thank you!!!

    8 months ago

  • Created a topic, blank site, blank dashboard after upgrade to 3.8, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "spam out, hack made me a spammer", on the site WordPress Support Forums:
    I am the only SA. Can an individual site Admin effect other sites? Well, yea…

    9 months ago

  • Posted a reply to "spam out, hack made me a spammer", on the site WordPress Support Forums:
    Plugins, Add New, search "spam". Better search term? A plugin that checks and cleans?

    9 months ago

  • Created a topic, spam out, hack made me a spammer, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Not me. Now I am worried about how it got there!

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Found it! It was in mu-plugins. Not sure how it got there, but check it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    As network admin I just notice there are two "required" plugins. Never noticed before. Are…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Aw! Now I understand. There goes the weekend...

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    I will, but to be clear, you are saying this is not normal? (below) <?php…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, "Basically" isn't too bad, but... They ALL look fine in FF & Chrome. Cannot…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Even THAT looks bad in IE9.

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    This is now at Twenty Twelve http://websites.msdpt.k12.in.us/he/

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    I see there is no [if for IE 9.. Works fine in IE 10. If…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Validator you used doesn't understand PHP?

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    I have not done ANY customizing outside of choices within the theme. However, I see…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Additionally, trying to solve this I ended up with 3 versions of 4.4.4. suffusion4.4.4, suffusion4-4-4…

    2 years ago

  • Posted a reply to "4.4.4 & IE 9", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like a great tool to check, but I am not seeing what file it…

    2 years ago

  • Created a topic, 4.4.4 & IE 9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Site blank but Admin Dashboard accessible, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Sub Folder Installation Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Care to share that post?!?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    I don't remember the original install, at least a couple of years ago. 2.x something?…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    Later in the school year I wouldn't mind trying to tackle that, but not now.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that is what I originally thought until I read in the doc's that I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, did some reading. I am not a "multisite" setup. Single install with the MU…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    Well, silly me, I guess. I thought I was running MultiSite. Guess I'll have to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    439 sites. If they all choose to post a flash video (let alone more) for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Site admin edit error", on the site WordPress Support Forums:
    Negative. Installed and network activated are: AddToAny Blog Activity cets_blog_defaults DB Cache Reloaded graphical statistics…

    3 years ago

  • Created a topic, Site admin edit error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Windows vs Linux, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago