WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

richard@justsignin.co.uk

Profile picture of richard@justsignin.co.uk
  • Member Since: October 25th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, How do I secure the 'content' of my site?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Play,Pause, Back and Forward", on the site WordPress Support Forums:
    Just gets better and better! http://justsignin.co.uk/2014/03/whats-the-time/ Many thanks

    5 months ago

  • Created a topic, Play,Pause, Back and Forward, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "All Slides stopped working!", on the site WordPress Support Forums:
    There is a 'jquery udater' plugin! This solved the problem! I hope you keep up…

    5 months ago

  • Posted a reply to "All Slides stopped working!", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried this on Google, Safari and Firefox with the same results! It is…

    6 months ago

  • Posted a reply to "All Slides stopped working!", on the site WordPress Support Forums:
    Well I've deactivated every plugin except Slideshow and still the same.. around and around the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "All Slides stopped working!", on the site WordPress Support Forums:
    I have now tried 7 themes and all with the same result! Can it still…

    6 months ago

  • Posted a reply to "All Slides stopped working!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again! I've just tried the latest WP theme... TwentyFourteen. I'm sure this must have…

    6 months ago

  • Posted a reply to "All Slides stopped working!", on the site WordPress Support Forums:
    I have followed you comments and opened then searched for jquery in the, 'functions.php of…

    6 months ago

  • Created a topic, All Slides stopped working!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "slides dont show up in page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Stefan and Happy Christmas! Sorry for the delay in replying, stuck in hospital for…

    8 months ago

  • Posted a reply to "slides dont show up in page", on the site WordPress Support Forums:
    Well I've just tried the update again after reading the, '5 out of 5 working,'…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't seem to be working with WP 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    Was working really well, but now all I get is a black, broken circle going…

    10 months ago

  • Created a topic, Nice and Simple, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago