WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

riacale

Profile picture of riacale
  • Member Since: July 22nd, 2010
  • Posted a reply to "[Plugin: Custom CSS] CSS not being overridden", on the site WordPress Support Forums:
    Just to get it fixed I just created a child theme.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Tiled Gallery Broken Images", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy, Thanks for the reply. Unfortunately, what you suggested still didn't work. I reduced…

    7 months ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom CSS] CSS not being overridden, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Tiled Gallery Broken Images", on the site WordPress Support Forums:
    After getting to work more than a week ago, the tiled gallery is broken again:…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Tiled Gallery Broken Images", on the site WordPress Support Forums:
    I've figured it out. So as a precaution to anybody who wants to use the…

    7 months ago

  • Created a topic, Tiled Gallery Broken Images, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Wu Wei] 2.3 breaks things", on the site WordPress Support Forums:
    I've had the same issues as you and without the changelogs, I have no idea…

    3 years ago

  • Posted a reply to "After 3.2, a funky dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for the helps guys. It was a cache issue. I just had to clear…

    3 years ago

  • Created a topic, After 3.2, a funky dashboard, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "CSS problems with post-meta-data", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried that but the unintended consequence is that it happens on all the posts,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "CSS problems with post-meta-data", on the site WordPress Support Forums:
    Here's a link to the post where the screenshot was taken: http://scrapingthefringe.org/2011/05/22/a-first-and-a-last/ I don't know…

    3 years ago

  • Created a topic, CSS problems with post-meta-data, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Uploader missing options WP 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    does the php.ini file need to have more than just memory_limit = 1024?

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blank Permalink Admin Page after changing permalink type", on the site WordPress Support Forums:
    your site isn't live? what's the error text that shows up? The same thing happened…

    4 years ago

  • Posted a reply to "cannot upload images from computer (but can from url)", on the site WordPress Support Forums:
    i just encountered this problem today. i fixed my export error and blank permalinks settings…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blank Permalink Admin Page after changing permalink type", on the site WordPress Support Forums:
    Eegads! Thanks Zenpih. I've been trying different solutions and yours was the one that worked.…

    4 years ago